Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gopolerka

cena kawalerki w średnim standardzie w GOP (Katowice, Gliwice, Dąbrowa - obojęt

Polecane posty

Gość gopolerka

Szukam kawalerki w GOPie z autobusem miejskim lub tramwajem docierającym do niej, minimum 28 m, w bloku, nie w domku, za ile można wynająć bo kiedyś jak patrzyłem było dużo taniej, nie pytam o te nowe, wycudowane na strzeżonych osiedlach z wypasem godnym gajowego, pytam o skromne warunki, najtaniej?

Gość gopolerka
tyle płace w wawie za 32 m

Gość haslo otulonej
no to zostan w warszawie ...

Gość Eeerrr...
Okolo 1300-1400 z czynszem i oplatami

Gość gopolerka
ośle? dałeś ofertę agencji nieruchomości i nazywasz mnie osłem - to dobre :)

Gość jestes jeszcze
Barabie kolo tysiaca to normalna stwka , zreszta nie wpadaj do Kato gorolu jebany 🖐️

Gość gopolerka
eeer: to by oznaczało, że Katowice są droższe od Warszawy... za 1300 to w Wawie masz full wypas i nie kawalerka a 2 pokoje, albo źle szukacie.

Gość Eeerrr...
Ja nie szukam tylko jestem wlascicielka takiej kawalerki 37m2 i za tyle ja wynajmuje. To sa normalne ceny w odleglosci pol godziny jazdy autobusem od centrum Katowic.

Gość jestes jeszcze
Bo Wawa jest sto lat za Kato 🖐️ A z tysiaca synku dopiero startujesz jak Ci sie uda 🖐️

Gość gopolerka
zawsze znajdą się frajerzy, tu w Wawie mam za 1100 (z ogrzewam w cenie) + liczniki, ale są tacy co płacą 1600 i twierdzą że się taniej nie da, eeer innymi słowy - bzdura, chyba że jakiś luksus albo lokatorzy dali się wydymać.

Gość co ty gadassz
w wawie za 1300 2 pokoje? chyba mega zapuszczone i na obrzezach wawy a nie w centrum

Gość wy tam w tym syfie tak drogo
macie? wy smierdziele slaskie byscie musieli doplacic zeby ktos w tym gownie smogach i innych smrodach chcial tam siedziec i sie truc

Gość gopolerka
ja bym nawet gdyby mi dopłacali w centrum nie wynajął. Jest SKM :)

Gość jestes jeszcze
a co ty swinski ryju z gorolewa szmaciarzu mozesz wiedziec o naszym pieknym Slasku lodziarzu za 5 zl 🖐️

Gość Eeerrr...
No tak, Ty mi bedziesz mowic jak sie wynajmuje mieszkania i za ile tym bardziej, ze nie masz pojecia o cenach za wynajem w Katowicach haha No to chyba przez ostatnie kilka lat szczesliwie trafialam na dajacych sie wydymac lokatorow, choc nigdy nikt na cene nie narzekal, a czy luksus nie wiem, ale mieszkanie nowoczesne i malowane co 2 lata, bo przeciez nie bede wymagac od ludzi mieszkania w chlewie.

Gość to od siedzenia w tym
smrodzie sie wam tak popierdolilo w glowach

Gość magda34
gopolerka nie słuchaj, wkręcają cię, u nas w katowicach kawalerki i za 500 idą a ta co wynajmuje ze 1300 kawalerkę w katowicach to chyba z basenem i sauną i darmową dziiiiwką co noc :) buahahah weź kobieto póknij się w łeb i nie wkręcaj nikogo

Gość jestes jeszcze
sierdalaj na centralny o 5groszy od goroli zebrac ty wydupczony jak ruski materac cwelasie 🖐️

Gość co ty gadassz
o kurwa skm to z pruszkowa pewnie pociskasz hehehe

Gość slunskie syfiaste powietrze
zle ma mozg wam dziala :classic_cool:

Gość jestes jeszcze
stworzymy autonomie slaska i ta wieswawa padnie jak kawjka bez nas wy osly jebane:D🖐️

Gość gopolerka
nie, jeszcze I strefa, a Pruszków bym wolał, tylko wyszło że bliżej do centrum (15 minut skm co centralnego) Ja wiem, tutaj się prawdy nie dowiem, siedzą zdesperowani wsłaściciele co kit wciskają, tak jak magda pisała :)

Gość Eeerrr...
Nie wiem gdzie Wy ludzie mieszkacie placac za wynajecie mieszkania 500 zl na miesiac, ta kwota nawet nie pokrywa czynszu i oplat. Czytajcie ze zrozumieniem, napisalam, ze 1300zl pokrywa wynajem, czynsz i oplaty!

Gość co ty gadassz
powiedz mi w jakiej dzielnicy wawy wynajmujesz to ci powiem czy te twoje 1300 to nie za duzo hehehe

Gość magda34
w Katowicach to apartamenty chodzą za 1300, a za 1000 3 pokojowe (z czynszem) taka prawda, nie dajcie się wkręcić, sama wynajmuję a 650 w Bytomiu

Gość Eeerrr...
No normalne, ze Bytom jest o wiele tanszy niz Katowice! I tak na marginesie to sa dwa rozne miasta wiesz:) Posiadam dwa mieszkania w Katowicach, ktore wynajmuje, wiec uwierz mi,ze znam ceny:)

Gość sercowa
hahah w Katowicach za 1300 kawalerka, weźcie się nie kompromitujcie, dobre, 800-900 w dobrym stanie kawalerka blisko centrum, obrzeża 700-800 plus liczniki, ale autorze na kafeterii o takie rzeczy się nie pyta bo tutaj nikt prawdy ci nie powie

Gość Eeerrr...
Zreszta autorze topiku wejdz na gumtree albo gratke i sprawdz...

Gość sercowa
na gumtree są przelicytowane i tak, przyjedź i sam poszukaj, zobaczysz, jakie 1300 (będziesz miło zaskoczony) i się będziesz śmiał, chyba że szukasz z basenem jakt o ktoś napisał wcześniej to tak :classic_cool:

Gość Eeerrr...
Zycze powodzenia w poszukiwaniach:)