Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Doszła mi właśnie paczka z biochemii urody!

Polecane posty

Gość pocztówka z wakacji 300
lubię ten sklep, mazidła też, z BU mam hydrolaty i ukochany puder bambusowy, ja wczoraj miałam dostawę z mazideł, też się smaruję, moja cera po tych produktach odżyła, nie kupuję już tej chemii z drogerii

Gość bercccia
Ja czytalam, ze kosmetyki naturalne to jedna wielka sciema.

Gość pocztówka z wakacji 300
ja mam dość trudną cerę, wydawałam na kosmetyki naprawdę duże sumy (Lancoma do tanizny typu Ziaja, po drodze apteczne typu Vichy czy La roche), nie mogłam uspokoić cery, jak nawilżyłam, to nagle jakieś wypruyski, jak zaleczone wypryski to wysuszona cera, i tak ciągle, pudry durna kupowałam za 150-200zł:( bo myślałam, że jak droższe to lepsze, matko ile ja kasy wydałam:( teraz kupuję hydrolat aloesowy i buzia spokojna, wypryski baardzo żadko, w czasie okresu, puder bambusowy zostanie ze mną na długo, cera matowa, nie zapycha, te kosmetyki to magia

pocztówka z wakacji 300 - to mamy praktycznie taka sama cere, tylko ze ja nie mam problemu z wypryskami, a mam sucho-tlusta. Jak uzywam matujacych, zeby sie nie swiecic, to mi nie raz az sie łuszczy :O A jak nawilzajacych, to blyszcze sie niczym choinka w Boze Narodzenie. :classic_cool: