Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsvwerbvr

ciągle słyszę, że jestem bardzo ładna, ale

Polecane posty

Gość dsvwerbvr

ciągle jestem sama :( naprawdę, wciąz słyszę od różnych facetów że jestem piękna, ładna, że mam idealne ciało... Wczoraj znowu w pubie rozmawiałam z pewnym facetem, a on mi w pewnym momencie powiedział, że jestem bardzo ładna. Mimo to wciąż jestem sama, nikt się mną nie interesuje to tylko puste słowa wszystko, dlaczego tak jest? Jestem całkiem pewna siebie, wiem że jestem ładna - więc nie wmawiajce mi że w rzeczywistosci jestem brzydka, bo to na pewno nie w tym rzecz.

Gość bo prawda jest taka
że ładna kobieta to dla faceta same problemy

Gość cera naczynkowa
może jesteś tak piękna, że aż się Ciebie boją?

Gość mireczkowataa
może wygląd to nie wszystko i jak faceci Cie bliżej poznają to rezygnują?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i co ten co mówił ,ze jestes piekna nie próbowal podtrzymywac jakoś znajomości? tzn nie zaprosil Cie na randke itd?

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Masz problem ze swoja psychika.Naj[poierw ;pozbadz sie tego problemu a zobaczysz jak swiat sie przed tOBA OTWORZY,W SUMIE JUZ SIE OTWOIRA ALE BOISZ SIE Otworzyc te drzwi

nie wiem dlaczego ,ale to dziwne.. przeważnie jak facetowi sie spodoba dziewczyna to jesli on nie szuka nikogo na poważnie to chce ja przelecieć chociaz

no mnie jak mi ktoś mówi komplementy w stylu facet w pubie ,albo w klubie to przeważnie chce numer i kontynuować jakoś znajomość.. może czymś odstraszasz np zachowaniem ? nie wiem

Gość dsvwerbvr
Nie jestem zbyt pewna siebie. Tzn jestem świadoma własnej urody, ale nie uważam się za nie wiadomo kogo. Kiedyś byłam nieśmiała, ale pozbyłam się tego problemu. Faceci czasem chcą się umówić, biorą ode mnie numer, ale nie dzwonią nigdy... Wczoraj akurat to mogło być z mojej winy, bo musiałam nagle wyjść i przerwałam rozmowę szybko. Ale i tak naszła mnie refleksja, że pewnie i tak by nic z tego nie wysżło, jak zwykle

to cos musi byc nie tak z Twoim zachowaniem skoro nie dzwonia.. może mysla ,, e tam i tak wyglada mi na cnotke i nie pojdzie ze mna do łozka wiec po co dzwonic" albo ,, nawet ładna ,ale nie zbyt śmiała .. a ja wole odważne dziewczyny"

Gość z drugiej strony też mam
koleżankę, która jest święcie przekonana o tym, że jest piękna :)). Też zdarza jej się to usłyszeć, ale której kobiecie się chociaż czasami nie zdarza ;). a może tak: jesteś zwyczajnie sympatyczna? Obiektywnie

Gość dsvwerbvr
Jestem sympatyczna i miła. W ogole lubię ludzi i rozmawiac z nimi. Nie chodzi o to, ze jestem świecie przekonana, że jestem piękna. To jest obiektywna opinia, często to slyszę, w dodatku faceci często sie na mnie gapią. A z tym wyglądem cnotki... Może cos w tym jest? Mam takie niewinne rysy twarzy, podobno wyglądam na bardzo grzeczną dziewczynkę ;) takie sprawiam wrażenie z wyglądu

no właśnie w pubie często faceci mowią ,, jestes piekna " itd i to nie musi byc obiektywna prawda

Gość dsvwerbvr
Ale ja nie mówię, ze słyszę to często w pubach. Wczoraj akurat usłyszałam to w pubie, ale słyszę to też w innych okolicznościach i miejscach

zreszta ciezko powiedzieć bo nawet Cie nie widziałam ale faceci nie lubią ,,cnotek" za bardzo zwłascza jesli chodzi im o jedno ;) może gdybyś była przebojowa ,odważna to by było inaczej

albo może oni za bardzo widzą lub wyczuwają ,ze zależy Ci na związku lub znajomości z nimi

Gość misskha
faceci to mówią każdej lasce w nadziei że rozłoży nogi, chyba nie polecisz na tak oklepany , tani ,tekst. Pewnie siedząc tam w pubie powiedział to jeszcze pięciu innym laskom

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehehehhehehehe w lokalu czesto slysze jak facet mowi do jakiejs laski,ze jest piekna itp.i chca ja "wyrwac" i do lozka:P Moze nie szukaj faceta w np.pubie.....penwie trafiasz na tzw."grajkow majowych":P PS.Powoli a do celu:D Nie szukaj a sam Cie znajdzie:P

czasem facecie lubia jak sie ich poolewa troche . nawet w rozmowie . nie smiej sie ,, na siłe" nie podtrzymuj na sile rozmowy ,a sam bedzie sie staral ja podtrzymać jak najdłużej . nie sprawiaj wrazenia ,ze na każdej rozmowie Ci zalezy

i bądź naturalna. nie stresuj sie i nie bądź spieta ,ale będz miła ( choc tez nie przesadnie)

Gość moze jestes dziwna moze
brzydka a moze sto innych powodow. skad my mamy to wiedziec nawet nikt cie nie widzial nie mowiac o rozmowie. to ze ci faceci prawia komplementy nic nie znaczy niektorzy prawia kazdej.

oj tam jakby była brzydka to nie sądzę zeby często słyszała na swoj temat komplementy . to moim zdaniem w charakterze lub ubiorze ( stylizacji) tkwi przyczyna. może wygląda i zachowuje sie zbyt grzecznie własnie ,albo nienaturalnie bo jest spięta

faceci lubią dziewczyny nie koniecznie jakies bardzo przebojowe ( choc czasem tak) ale dziewczyna musi mieć ten ,,pazur" albo ,, charakterek" jak jest miła i słodziutka cały czas i bardzo sie stara to wydaje sie facetom dziwna

wiem bo też tak zwykle mam :( ale aktualnie jestem zajęta :D ale dokładnie wiem o czym mówisz. Słyszsysz naokoło jaka to piękna jesteś a i tak nikt sie z toba nie umawia.

Gość a ja mam taki problem ,ze
niby chcą się ze mną umawiać ,ale prawie wszystkim chodzi tylko o niezobowiązujacą znajomośc ,a nie związek :(

a ja słyszałam ,ze sprawiam wrażenie dosć pewnej siebie choć tak naprawde rożnie z tym jest na swieta raczej nie wyglądam mimo ,ze sie ubieram i maluje normalnie to nikt mnie jako grzeczna dziewczynke nie ocenia bo albo mam propozycje seksu czesto ,albo picia ( nawet jak mnie ktos nie zbyt zna) itd

nawet dostałam propozycje ,ze pewien facet mi ,,pomoże" z praca wiadomo za co