Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkaakak

Czy jest możliwy związek z facetem, który

Polecane posty

Gość anielkaakak

nie podoba mi sie w ogóle? Lubię go, lubię z nim spędzać czas, ale po prostu mi się nie podoba jego twarz... Myslicie, ze to ma sens?

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po prostu jestescie kumplami...nie ma sensu taki zwiazek !

Gość 12222
nie, nie ma sensu. on musi Cie pociagac równiez fizycznie by stworzyc udany zwiazek, nie wierze dziewcyznom ktore mowia ze dany facet z ktorymi sa im sie nie podoba. bezsens.

Gość zielona lubka
ma sens, jak się w nim zakochasz to znajdziesz w nim coś ładnego, oczy, nos, uśmiech, wygląd nie ma wiekszego znaczenia, może nawet chłopak przeciętny z urody bardziej doceni twoje uczucie

Gość lejdiMakbet
ja tez mialam taka sytuacje i urwalam kontakt, bo jak Ci sie nie podoba to nie ma sensu :) badzcie kumplami

Gość 12222
haha moze Ci sie spoboba jego nos albo zeby... ;D haha dobre to było, dziewczyno daj sobie spokoj, do faceta z ktorym chcesz stworzyc porządny związek to on musi Ci sie podobac koniec i kropka. to nie chodzi o to ze ma to byc przystojny facet itd, nie! on ma sie podobac Tobie, a kazdy ma inny gust, dla jednej osoby dany mezczyzna jest pociagajacy a dla drugiej juz nie bo woli inny typ. nie podoba Ci sie? nie wiaz sie z nim, to bez sensu.

Gość rtyhgf
lejdiMakbet-czemu urwalas?

Gość anielkaakak
Ale własnie problem polega na tym, że coś mnie do niego ciągnie! Niby nie podoba mi się z wyglądu, tzn ciało ok, ale twarz jest dla mnie nieatrakcyjna... Nie żeby był brzydki, bo wiem że mojej kolezance się podoba, ale mnie nie. Mimo tego coś mnie ciągnie do niego, nie umiem tego okreslić co to jest. On się we mnie zakochał.

"Mimo tego coś mnie ciągnie do niego, nie umiem tego okreslić co to jest. On się we mnie zakochał." po prosru podoba Ci siue,ze On sie w Tobie zakochal...tylko tyle! Pochlebia Ci,ze ktos za Toba "lata"

Gość anielkaakak
Nie, to nie to, bo coś mnie do niego ciągmęło zanim się dowiedzialam, ze mu się podobam

Podobno proba nie strzelba! Sprobujcie byc razem i zobaczysz czy Wam wypali:P chociaz wg.mnie i tak ten zwiazek nie ma sensu skoro ten facet Ci sie nie pod wzgledem fizycznym.NIe oszukujmy sie,kazdy ma oczy i wiem,ze charkater jest b.wazny ale wyglad tez... NIC NA SILE !!!

Gość 12223
hm to sprobuj w takim razie, ja ci powiem tak, na poczatku zanim jeszcze nie bylam ze swoim to tez nie wiedzialam czy on mi sie podoba, nie wiem po prostu jakos tak nie umialam tego okreslic moze dlatego ze wtedy nie moglismy sie az tak czesto widziec, i tez wlasnie mnie cos do niego ciagnęło od samego poczatku, az w koncu sie zakochalam , on tez i teraz baaaaardzo mi sie podoba :) i tworzymys zgrana pare , dlatego moze sprobuj skoror mowisz ze Cie ciagnie