Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grhrthyt

PYTANIE - czy dziewczyny pozujace w bikini np. na maxmodels sa czesto latwe,

Polecane posty

Gość grhrthyt

wyzwolone, bardziej chetne na przygodny seks lub sponsoring niz ich przecietne rowiesniczki ?

Gość JuIa
absolutnie nie, mają duże poczucie własnej wartości, na sponsoring na pewno nie polecą, bo często zarabiają dobrą kasę jak moja koleżanka, która jest zresztą poważną i dojrzałą osobą, niedawno zaręczoną myśląco o życiu a nie o spotykaniu na sex z patałachami typu autor :)

Gość każda ma swoją cene
bzdury, skoro pokazują sie bez trudu w takim stroju, czują pewnie siebie i swojego ciała, to bycie nago to tylko krok dalej a bycie z penisem wiadomo gdzie to juz kwestia dogadania

Gość grhrthyt
a gdzie ja napisalem, ze ja chce sponsoringu? ja tylko patrzylem na jakies profile na maxmodels zapodane na innej stronce, laski super atrakcyjne, skapo ubrane, pokazuja wiele swoich zdjec i zastanowilo mnie jaka one maja mentalnosc, bo wydawalo mi sie, ze przecietna dziewczyna wstydzila by sie tak pozowac w bikini

Gość super top modeel heh
maja wydepilowane piczki, piekne działa, są gotowe do działania modeling to dla sportu seks też

Gość Bartuś Waśnieeffski
lubi8a popuszczac szpary bo liczą,z ę zostana modelkami a tkie tam paszteciuchy sa ze szok, usmiać sie mozna;'