Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleopatrasecret1

MASAŻ KOSMETYCZNY - WARSZAWA - Cleopatra Secret

Polecane posty

Gość cleopatrasecret1

CZAS NA WYKORZYSTANIE - 3 MIESIĄCE. Z USŁUGI MOŻNA SKORZYSTAĆ W SALONIE LUB ZAMÓWIĆ Z DOJAZDEM DO PACJENTA. W TAKIM PRZYPADKU SPECJALISTA PRZYJEŻDŻA ZE SPRZĘTEM I MATERIAŁAMI POTRZEBNYMI DO WYKONANI USŁUGI. USŁUGĘ MOŻEMY WYKONAĆ W JEDNYM POMIESZCZENIU W TYM SAMYM CZASIE DLA PAR. Salon, którego inspiracją jest Daleki Wschód-pomożemy Ci go bliżej poznać poprzez oferowane przez nas zabiegi z zakresu kosmetyki twarzy i ciała, paznokci jak i masaży. Jesteśmy grupą profesjonalnych, wyspecjalizowanych masażystów w różnych dziedzinach masaży. Dzięki naszej wiedzy i zdobytym umiejętnością pomożemy Ci odzyskać wewnętrzny spokój, radość i harmonię ducha, a twemu ciału zapewnimy głęboki relaks. Proponowane przez nas zabiegi to holistyczne podejście do człowieka jako jednostki-świątyni ciała, umysłu i ducha. Najważniejsze dla nas to komfort, zadowolenie i oszczędność czasu naszych pacjentów, dlatego też chcąc stawić temu czoło nasze usługi wykonujemy zarówno na miejscu jak i z dojazdem do pacjenta. MASAŻ KOSMETYCZNY Działanie masażu kosmetycznego jest bardzo korzystne dla skóry twarzy i szyi. Skóra zostaje oczyszczona ze zrogowaciałego naskórka, otwarte pory wydzielają zużyte produkty przemiany materii. Skóra zostaje pobudzona i odżywiona przez krew i limfę. Po serii ok. 10 zabiegów masażu drobne zmarszczki znikają a głębsze znacznie się zmniejszają. Po serii ok. 10 zabiegów masażu drobne zmarszczki znikają a głębsze znacznie się zmniejszają. Masaż taki działa również relaksująco i odprężająco oraz pozwala się pozbyć zmartwień. Dlatego masaż kosmetyczny regeneruje naszą skórę, a także duszę, uroda jest przecież w ogromnym stopniu odzwierciedleniem wnętrza człowieka. Masaż kosmetyczny wykonuje się dla wygładzenia, ujędrnienia, uelastycznienia tkanki skórnej i podskórnej (często z zastosowaniem preparatów wspomagających mechaniczne działanie masażu). Efekt ten uzyskuje się poprzez usprawnienie krążenia powierzchownego, tym samym lepsze odżywienie skóry oraz wzmożenie jej napięcia. Poprzez przyspieszenie złuszczania zrogowaciałych - martwych warstw naskórka, niniejszym udrożnienie przewodów gruczołów skóry i usprawnienie ich funkcji. Masaż skuteczny jest również w redukcji cellulitu. Wskazania do wykonania masażu kosmetycznego: zaburzenia krążenia, otyłość, w okresie rekonwalescencji, profilaktycznie, przy nerwicach w celu obniżenia stanu nadpobudliwości. Przeciwwskazania do wykonania masażu kosmetycznego: ciąża, stany zapalne, alergiczne i zakaźne skóry, usunięcie zęba i zmiany ropne okołozębowe, stan ropny migdałów, guzki w przebiegu węzłów chłonnych, zaawansowana miażdżyca naczyń, stany gorączkowe, wady serca, wysokie nadciśnienie tętnicze, zapalenie żył i świeże zakrzepy, nadczynność tarczycy (nie można masować szyi). MASAŻE: 1)Płatność na miejscu po wykonaniu usługi. 2)Możliwość wykonania usługi dla par w tym samym pomieszczeniu i czasie. 3)W przypadku bonów podarunkowych, możliwość wykorzystania ich do 3msc. 4)Usługi wykonywane z dojazdem do pacjentów, dodatkowo doliczamy jednorazowe koszty transportu wynoszące 50zł. CleopatraSecret ul. Piękna 28/34 lokal 42 Warszawa tel.510 132 541 e-mail: cleopatrasecret1@gmail.com Więcej informacji znajduje się na naszej stronie internetowej www.cleopatrasecret.pl

Gość paulina majerska
Fajny masaże robią w GoldsGym na Wilanowie. To niby siłownia, ale mają też mini spa. Generalnie- czysta przyjemność. Zapominasz o problemach i chorobach ;-) Ja wybrałam się tam w zasadzie przypadkiem, bo chodziłam na fitness. Teraz wiem, że zrobiłam dobrze - mam nadzieję, że uda mi się korzystać z takich atrakcji kilka razy do roku.

Gość patrycja.w
Ja chodzę poza Warszawą - taką samą jakość usług można sobie zapewnić nawet za pół ceny. Za masaż klasyczny w Beauty Center Józefów płacę 120 zł. Czuję się błogo ;-) Nie przepłacacie w Wawie, te same usługi można znaleźć znacznie taniej.