Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguytfgytryt

jestem w 7 miesiacu ciazy i mam rozwarcie....czy to normalne...pomocy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hguytfgytryt

hejka...ostatnio podczas kapieli zauwazylam ze jestem bardzo ''otwarta'' bez problemu wlozylam 2 palce zeby sprawdzic, dzis znow to zauwazylam i sprawdziam-rozwarcie jak nic....czy to oznacza ze moge niedlugo urodzic????czy moge uprawiac seks???kurde laski mam schizy

Gość hguytfgytryt
pomocy to moja 1wsza ciaza

Gość junn
a po co tam sobie grzebiesz? a co masz robić -skontaktuj się z lekarzem -rozwarcie nie jest normalne.

Gość hguytfgytryt
no poprostu widac ze mam rozwarcie nawet na necie sprawdzilam jak to wyglada...niegrzebalam tam jakos gleboko, znam swoje cialo i widze ze ''cos'' sie zmienilo jest wyrazny widoczny otwor wiem ze to glupio brzmi i wogole, no ae rozwarcie rozpoznac umiem

Gość hguytfgytryt
:(

Gość kajaaa 43
Już widzę jak w 7 miesiącu ciąży widzisz swoją cipkę. Ja to tylko z lusterkiem. Ale co do tematu to to normalne że może być rozwarcie, ja od 6 miesiąca mam rozwarcie na 2 cm. Oczywiście grozi poród przedwczesny dlatego trzeba bardzo uważać nic nie robić a jedynie co to tylko leżeć.

Gość hguytfgytryt
a wlasnie widze...bo mam b maly brzuszek przytylam 6 kg tylko i duzo osob sie nawet dziwi ze to 7 miesiac...wiekszosc osob mysli ze 4 gora 5

Gość hguytfgytryt
zrobiabym zdjecie, ale niewypada

Gość kajaaa 43
Kobieto szyjka macicy jest wewnątrz pochwy i nie ma szans by ją zobaczyć sobie samemu gołym okiem., nawet nie będąc w ciąży i mając płaski brzuszek. To co widzisz to pewno wejście do pochwy i możesz sobie sama tam włożyć dwa palce

zeby lekarz zbadal mi rozwarcie to prawie pol reki musial wsadzic zeby siegnac, wiec watpie. mialam rozwarcie na 3 cm, urodzilam w 31 tc.

Gość mamama27
z rozwarciem takim to biegiem na patologie ciąży - ja byłam w 36 tc a wysłał mnie odrazu - urodziłam w 37 i to nie skończonym

Gość niki890207
ja trafilam do szpitala bo co 10 min sikalam... ogolnie nic mi nie bylo mimo tego siusiu.... okazalo sie ze 28tc (7 miesiac) mam 4 cm rozwarcie . wyposcili mnie do domu i kaza wrocic jak mi wody odejda badz bede miec bole. mam pytanie :kiedy moge urodzic? dodam ze juz 5 dni minelo od tej informacji w szpitalu(mieszkam w islandii)

Gość gość
Ja z 4cm rozwarciem bujałam się od 4 stycznia do 8 lutego... mimo iż robiłam wszystko (w ramach rozsądku ) by w końcu urodzić, poród 8 lutego wywołano oxy... bo mimo iż świat przed młodym stał otworem on miał go gdzieś i nie myślał wychodzić :P