Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_Mala

autostop :)

Polecane posty

Praktykuje może ktoś z was taki rodzaj podróży?? :) Ja mam w planach wybrac sie własnie na taka wycieczke :) może macie jakies uwagi, porady etc?? :)

Gość regwgwqe
Jeśli chcesz skończyć w zgwałcona w przydrożnym rowie to polecam. :classic_cool:

Gość kakadyn
Ja chętnie zabieram autostopowiczki ale one później płacą w naturze.

MOi znajomi tak podróżuja, ale po europie... i nigdy nie mieli takich problemów. POlska jest jednak krajem 3 swiata...

Gość kakadyn
Mi to odpowiada.

Gość JuIa
ja tak jeździłam do szkoły z 2 koleżankami przez 3 lata :) nie ma się co bać, tylko po prostu lepiej samemu nie jeździć. a takie cioty co wypisuja że im płacą w naturze to takie wiesz, fantazje, bo taki nigdy w życiu auta sobie nie kupi :) a zgwałcić to równie dobrze może na klatce schodowej wieczorem czy na przystanku.

Mi sie tylko raz zdarzyło jak zgubiłam kase i nie miałam czym wrócić i to była ostateczność :)

Gość maleeha wylogowana
Na samo wspomnienie zaczyna mnie szczypać anus :classic_cool:

tak,zajebista sprawa.Całe lato tak podróżowałam,raz mi sie jakiś cwel trafił.ale nigdy sama nie jeździłam i nie zamierzam. polecam jeździć po 2 osoby i być uzbrojonym chodźby w gaz pieprzowy.

To nasza pierwsza taka wyprawa bedzie :) ale gaz juz jest :P reszte sie dokupi :P Wydaje mi sie ze jak bedziemy ostroszne to nic zlego nie powinno nam sie stać :) a przygoda niezapomniana :)

ja zawsze i wszedzie jezdze stopem;d dluzsze wyprawy to na wakacjach, np rok temu bylam m.in. nad morzem, a mam tam ponad 500km, i na Woodstocku, tez kawal drogi. polecam, tylko ze trzeba byc cierpliwym i pozytywnie nastawionym, trzeba sie nauczyc znosic jakos niewygody jesli masz zamiar jechac dalej niz 50 km;d nigdy nie trafil mi sie nikt 'nawiedzony' czy zboczony. spotykam fajnych normalnych ludzi a kilkoro z nich do dzisiaj bardzo dobrze wspominam. jezdzenie stopem ma wiele pozytywnych stron, jak dla mnie same pozytywy, nie wyobrazam sobie zebym miala kupic bilet i jechac np autobusem, jakie to nudne !! reasumujac, podrozowanie stopem to styl zycia;d polecam kazdemu.

Gość kakadyn
Lepiej się uzbroić w paralizator

Gość pisancja m.u.
jeżdziłąm po polsce ale to było 15 lat temu, nie wiem czy teraz jest bezpiecznie

My chce do pragi pojechać :) to jest kawalek :) ale jesteśmy nastawione bardzo pozytywnie :) wiec mam nadzieje, że wyjazd sie uda w 100%

Gość z Wrocławia
Ja was mogę zabrać do Pragi, ale płacicie 1,50 zł za litr benzyny i wracacie na własną rękę. Start z Wrocławia w połowie maja. :classic_cool:

No przestań :P bedzie fajnie :) ja tam bym sie na Twoim miescu cieszyla, że nie chcemy byc noszone tylko chcemy nosic w tym plecaku :P