Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodzęę ...

Od tygodnia jestem na głodówce. Nic nie jem i cierpię okropnie.

Polecane posty

Gość głodzęę ...

Dzis mija rowno tydzien. Wczoraj rzygałam wodą, nie wiem dlaczego, budziłam się w nocy i 3razy zwymiotowałam... Najgorsze mam za sobą, czuje sie niesmamowicie lekka, zniknąl bialy nalot z języka, lepiej sie wysypiam 5-6 godzin snu i jestem pełna energii :D jedyny minus....boli mnie zołądek, strasznie ssie zjadlabym cos. Jeszcze kilka dni i koniec

Gość naba na
jestes tylko na wodzie?

Gość T0tolotek
Wysypiasz się ? Ja mam właśnie taki problem że gdy robię sobie głodówkę to nie mogę spać :( I następnego dnia rezygnuję i jem. Czemu jesteś na głodówce ? Chcesz oczyścić organizm ?

Gość finansowa medytacja
nie mogłabym tak cierpieć choć rozumiem sens głodówki

Gość mvcdvk
dobry temat i potrzebny.akurat ja przez 2 dni nic nie jadlam a brzuch mi spuchl i tak potwornie bolal,nawet juz po pozniejszym zjedzeniu czegos...

Raz sobie zrobilam ostra glodowke,to potem jak kupilam sobie kebaba ledwo pol zjadlam i myslalam ze umre z bolu. Tak strasznie mnie bolal bo sie pewnie skurczyl :o

Gość głodzęę ...
tak, jestem tylko na wodzie, zwyczajnej przegotowanej 2 razy z kranu, albo mineralnej cisowiance. Tak jak pisalam wczorajsza noc byla okropna, wymiotowałam wodą, nie wiem dlaczego. Początek byl okropny, rzeczywiscie prawie w ogole nie spałam, ciagle myslalam o jedzeniu, nie spalam glownie z glodu, mialam momenty by przestac i nażrec sie jak swinia. Robilam wczesniej kilka podejsc, zawsze pękałam i sięgalam po paluszki albo kisiel :O teraz powiedzialam nie ! I daje rade ;) tydzien przed jadlam coraz lżej i mniej. Mam 23 lata, chce sie oczyscic. Jako dziecko jadlam wlasciwie non stop biały chleb, pasztety , wędliny, CODZIENNIE mala paczka chipsow w szkole, batoniki, masa gowna :O licze tez ze zniknie mi oponka, niewielka (jestem szczupla) ale jest. Teraz mam mega plaski brzuch i mam nadzieje ze tak zostanie. No i wreszcie zniknely mi sińce pod oczami :D

Gość kasiuniaaaaaaaaaA
A ja mam właśnie oponkę i sińce :( Może lewatywa pomoże ?

Gość na oczyszczenie
glodowka nic nie da:o musisz pic ziola,lewatywy robic. myslisz ze w ciagu kilku dni zalegajacy kal w jelitach i wszystko co z nim zwiazane wypluczesz tak mala iloscia wody?:o

Gość a własnie że głodówka
dużo da! :-) na głodówce nie wolno pić ziół, ale lewatywy warto robić. Ja zaczynam jutro moją 10-dniową, dzis cały dzień na sokach z grejfruta i pierwsza lewatywa, a potem codziennie