Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_92

Ciaza

Polecane posty

Gość monika_92

witam wszystkie panie:) mam pytanie: staramy sie z chlopakiem o dzidzie, ostatnia @ mialam 15 marca juz myslalam ze jestem w ciazy bo przed niby data @ mialam bole w podbrzuszu jak zawsze a tu nic, dopiero teraz godz temu pojawily sie brazowe plamy na wkladce.. i bardzo boli mnie podbrzusze :/ co o tym sadzicie?? pozdrawiam

Gość junn
musisz poczekać na rozwój sytuacji.

Gość monika_92
chcialabym byc spokojna, ale ciezko mi:/ myslalam ze wszystko wskazuje na tak, nie wiem czy umowic sie do ginekologa ?? :(

Gość junn
zrób na początek test. trudno powiedzieć co to jest -może to tylko plamienie a może okres się rozkręca.

Gość monika_92
no jak na razie to moj pierwszy cykl staran ale juz tak bardzo sie cieszylismy:/ juz mamy zaplanowany slub i wgl, tylko malestwa brak :/ Tb tez bardzo wspolczuje i trzymam kciuki za Wasza dzidzie:)

Gość rendaaaa
Nie ma sensu robic teraz testu jak zaczyna sie okres. Szkoda kasy na test.

Gość monika_92
juun - no wlasnie boje sie ze to tylko @ bo jak mam ja po poludniu to zawsze tylko plamki a na drugi dzien jest sedno sprawy :( ehh..

Gość smiech na saliiiiiiiiiiiiii
ale dlugo sie starasz :o rzeczywiscie biedactwo dziewczyno zdrowa para ma czas rok na zajscie w ciaze wiec nie panikuj tylko zajmij sie najpierw slubem

Gość monika_92
rendaaa - no wlasnie :( chyba jednak nie ma sensu ale bylam pewna ze cos jest bo nigdy mi sie nie spozniala @ :( akurat jak zaczelismy sie starac to sie spoznia :( mielismy takie nadzieje :/

Gość junn
powiem tak, też tak myślałam że się nam udało za pierwszym razem bo był ból piersi. niestety nadszedł okres i tyle. ale zaszłam w kolejnym cyklu -wówczas nie było żadnych objawów ciąży.

Gość monika_92
smiech - wiem ze mozna dlugo sie starac ale ktos bardzo pragnie dziecka to kazdy miesiac spoznienia to udreka :(

Gość dziewczyno ja
staraalam sie 3 lata o to jest miesiac:O

ale nie misaac dziewczyno :O:O:O co to jest miesac chyba na glowe upadlas:O biedna

Gość monika_92
junn - no wlasnie :/ jak sie czlowiek stara to kazda ceche dopasuje to objawow ciazy :( Mam jesczcze jakas nadzieje ze przekdzie do jutra :) a w poniedzialek i tak musze isc do gina po wyniki badan :) to moze z nim sie skosultuje jeszcze //

Gość monika_92
smiech -z miesiaca na miesiac a czas ucieka :/ bardzo kocham dzieci .. chcialabym czekac na swoje :(

Monika życzę Ci jak najlepiej:) Ale nie możesz się tak spinać...a co będzie jak nie uda się za 2,3,4,5,6 i jeszcze więcej miesięcy?Nie możesz tylko o jednym myśleć:) Bo jak Ci się szybko nie uda zajść w ciążę,to w depresje popadniesz:D Ja w sumie zaczęłam się martwić tak jak Ty po jakiś 10 nieudanych cyklach. Teraz jest 13 cykl i nie popadam w paranoje:)

sadzac po twoich wypowiedziach masz 15 lat szczerze nie obraz sie!!!! dziewczyno zdrowe pary staraja sie nawet pol roku albo rok nie panikuj to nie piekarnia teraz masz schizy po miesiacu a do bedzie potem :O?? ani nie poczatek staran WYLUZUJJJJJJJJJJJJ

ja staram sie 4 rok i co mam zrobic? wiesz co to za ból i cierpienie? najwazniejsze to spokoj zdecydowanie przesadzasz tez bym chciala a nic nie zrobie tyle lat sie staram czeka mnie inseminacja bez nerwów do 12 mc masz czas !!!! kryszynka ma racje co bedzie potem?

Gość monika_92
dzieki kruszyna :) trzymam kciuki i rzeczywiscie tez odpuszczam te spiny :) jakos to bedzie :) nie wszyscy zachodza w ciaze od pierwszego cyklu staran Jestesmy razem juz 5 lat i ostatni rok nie zabezpieczalismy sie I moze dlatego sie obawiam ze cos jest nie tak.. :(

Gość monika_92
paula - tak mi przykro :( .. mam nadzieje ze uda wam sie o mala istotkie :) faktycznie chyba przesadzam z tymi zmartwieniami :) Bedzie dobrze! :)

Gość monika_92
ale czy w czasie zagniezdzenia sie plemnika moga wystepowac plamnienia ?

Gość monika_92
dzieki wszystkim :)

Gość bialamasajka
Zrób test ciążowy to się dowiesz czy to ciąża czy nie. Jeśli staracie się o dziecko to polecam Ci mikroskop owulacyjny np afrodyta. Będziesz wiedziała dokładnie kiedy masz dni płodne i wtedy się starajcie. Zbyt częste stosunki też nie są zbyt dobre, bo plemniki są wtedy słabsze.

Gość katalajka
Monia92 skad jestes? mieszkasz w pl? za granica sa swietni specjalisci i badanie nie to co tutaj.