Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamamaoli

OD kiedy wkładać niemowlę do wózka takiego jak w TESCO BIEDRONKA

Polecane posty

Gość mamamamamamamamaoli

co mają takie specjalne siedzenia? Moja córka ma 9m i umie sama już siedzieć i usiąść ale nie wiem czy się ludzie nie będą głupio gapić jak dziecko takie małe włożę do wózka? Chodzi o to,że u nas są takie małe markety gdzie nie idzie przejechać wózkiem przy kasie.

A czemu mają się gapić? Jak już stabilnie siedzi, to nie widzę problemu. Ja woziłam tak córkę. Uważałam tylko, żeby nie wkładała rączek do buzi po tym, jak trzymała się wózka.

Gość mamamamamamamamaoli
?

Gość mamamamamamamamaoli
dziękuję. Po prostu nie wiem od kiedy bo te dzieci co w takich wózkach siedzą to już zdają się być trochę starsze.

Jakieś 8 miesiecy miala i siedziala już sama. Wcześniej się nie dalo bo leciala na boki w tym wózku wiec wkladalam ją z fotelikiem do srodka do wózka. Niektóre sklepy (np auchan) mają wozki z takim czerwonym fotelikiem wlasnie dla niemowlaków ktore nie potrafią siedzieć. Dziecko elży w tym jak w foteliku smaochodowym.

Gość mamamamamamamamaoli
wiosenna mama ale masz śliczną córeczkę takie niebieskie oczka!!i jakie włoski! a moja łysa taka...

Gość mamamamamamamamaoli
u nas to albo wózek za wąski albo fotelik za szeroki bo nie wchodzi.

Dziękuję Ci bardzo. Twoja tez pewnie niedługo bedzie miala czuprynę, kwestia czasu. Moja pierwsza też wlosów za dużo nie miała :) Co do fotelika mieliśmy chicco i miescil sie tylko go wklądalam tak ze dziecko siedzialo przodem do pchającego wozek, a nie tak bokiem bo bokiem to się nie mieścił :)