Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana/Zgubiony pierścionek

Pomocy - Zgubiony pierścionek

Polecane posty

17 kwietnia 2012 roku, we wtorek, ok. godziny 21, w cinema-city bemowo zgubiłam pierścionek - ważną pamiątkę rodzinną. Na znalazcę czeka wysoka nagroda pieniężna. Nagroda wyznaczona jest także za każdą pomocną informację. Kontakt: 691-514-535 Czy ktoś ma jakiś pomysł, co można zrobić w takiej sytuacji ? Jak nagłośnić taką sprawę, jak dotrzeć do tej osoby ? Może ktoś ma doświadczenie w tak trudnych sprawach. To dla mnie bardzo ważna rzecz, oddam za nią każde pieniądze.

Gość rade mammmmm
ogłos to na fecebooku

Dziękuję za radę, tam też próbuję, tylko zastanawiam się jak to najlepiej ogłosić na facebooku ? To mój pierścionek zaręczynowy, jest dla mnie bezcenny. Czy istnieje jakaś szansa na odzyskanie go ?! Ps. Czy ktoś bywa na wtorkach studenckich na kręglach w cinema-city bemowo ?

Gość Banany
Daj wywieszkę w kinie, powiedz obsłudze by ogłaszali to że nagrodę oferujesz za znalezienie

Gość HMS..BRT..Petard
Daremny trud. Pierścionek został zapewne znaleziony i natychmiast zamieniony na alkohol. Został przetopiony i sprzedany do podrzędnego, taniego zakładu stomatologicznego...(...).Wzbogacony o miedź, przeżuwa teraz zapewne tanie parówki, względnie haczy o jakiś wiejski naplet, niedomytego kmiota...