Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_pytanik

kredyt-poradzcie

Polecane posty

Gość ona_pytanik

witam, mam pytanie ale zaczne od poczatku: Od 23 stycznia jestem zatrudniony w fimie. Mialem umowe na 3 miesiace-probna(1 wyplata-510 zl, 2 -1400, 3-1700). Teraz mam przedluzona na 4 lata. Potrzebuje jak najszybciej wziac pozyczke do maks.20 000, z tym ze ogolnie zarabiam ok 1500 ale srednia z tych 3 miesiecy wychodzi 1200. W poniedzialek mija 3 miesiace pracy. Posiadam zaswiadczenie o dochodach ale szef dal mi tylko z 2 miesiacy. Czy ktos wie moze jaki bank udzieli kredytu gotowkowego przy 1200 zl? i najlepiej na rmua albo wyciag z konta.

Gość ona_pytanik
a przy zarobkach 1600?

Gość Tryskolaska
Getin daje na pit i inne cuda - generalnie wszystkim daje, czasem nawet na oświadczenie - zalezy od promocji

Spróbuj, ja chciałam 10 000 przy takich dochodach jak twoje i nie dostałam :( Może jakiś bank ci da .Powodzenia!

Gość no dokładnie ----
ciężka sprawa, wiele zależy też od twojej historii kredytowej czy wogóle kiedykolwiek brałeś kredyt i była dobra spłata? to podnosi szanse , jesli jeszcze nigdy nic nie brałeś to gorzej, poza tym taka kwota bez zaświadczenia ciężka sprawa, banki nawet mogą nie chcieć rozmawiać z tobą bez zaświadczenia, już minęły czasy kiedy kredyty dostawało się niemal na "piękne oczy" , dodatkowy minus to krótki okres od którego pracujesz , i jeszcze ważna rzecz czy masz już rodzinę czy stan wolny czyli nikogo na utrzymaniu , dzieciaków nie trzeba zgłaszać i tak tego nie sprawdzą ale np niepracujący współmałżonek to już problem

Gość ona_pytanik
deuche daje od 2 tys. BYLAM-PYTALAM.

Gość ona_pytanik
wlasnie mam czyste BIK. Nie mam meza. no wlasnie ciezka, ciezka