Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis Yogi

Ooo, BEKO, ooo...

Polecane posty

Gość mis Yogi

Po długim namyśle, zdecydowaliśmy się tj. mój partner & me, na zakup pralki z firmy Beko ;) Macie jakieś opinie na temat tej firmy oraz ich produktów (głównie pralek)? Pytam po fakcie, ale co tam ;D Chwalić, narzekać, radzić proszę :)

Gość mis Yogi
Ohoho, widzę, że firma jest Wam nieznana :)?

Gość mis Yogi
Ohoho, widzę, że firma jest Wam nieznana :)

Gość o w mordeczkę
Mam taka pralkę, nie narzekam. Tylko nie jestem zbyt cicha, poprzednio miałam Bosha i był bardziej cichy. Ale ogólnie polecam, niezbyt droga, przedłuzona gwarancja w jakiejś promocji.

Gość mis Yogi
Hmm, to jest w sumie Nasza pierwsza pralka, więc jako takiego porównania nie mamy :) Daliśmy się skusić m.in. 5 letnią gwarancją właśnie ;D Cena była przystępna, panel czytelny, interesujące programy dodatkowe i miła oraz fachowa obsługa...doszliśmy do wniosku, że w każdej prędzej czy później się coś pieprzy, a tu dodatkowo mamy dłuższą gwarancję ;D

Gość Buena Vista Social Club
Beko kojarzy mi się tylko z Turcją. Jak jeździłam tam na urlopy (kiedyś często) to ta reklama była jedną z wielu którą później śpiewałam. Kiedyś wróciłam, patrzę w naszej tv a tam oooo beko :) To firma typowo turecka, tam ma dobre opinie.

Gość mis Yogi
O widzisz, kurcze. Ja też początkowo myślałam, że to firma turecka. Później dowiedziałam się, że brytyjska, tylko najczęściej składana w Turcji O.o i teraz nie wiem jak to w końcu z nią jest...

Gość Dziwaków nie brakuje
Pralki Beko to jedne z najlepszych pralek. Ale te produkowane w Turcji nie mają dobrych opinii.

Gość mis Yogi
Heh, a wiesz może jakie modele były składane w Turcji ;)? Może te z 5-letnią gwarancją :D?