Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten z kompleksem

Lipoliza podbródka ??? a może co innego ? zabieg dla mężczyzny

Polecane posty

Gość ten z kompleksem

Cześć mam 25 lat i do praktycznie dnia dzisiejszego myślałem że mojego problemu nie da się usunąć. mimo że nie mam zbyt dużej nadwagi od dziecka trapi mnie problem drugiego podbródka, jest on niesamowicie widoczny i wygląda przepaskudnie. Czy znacie jakies sprawdzone Gabinety w Krakowie które pomagają w zwalczeniu tego cholernego problemu ? w jaki iny sposób niż Lipoliza można się poddać jego zwalczeniu ? no i oczywiście jaka jest tego mniej więcej cena. Dziękuję z góry za odpowiedzi

Gość ten z kompleksem
Drogie koleżanki pomóżcie :)

Wejdz w ten link,który podałam Ci na dole. Nie wiem w jakim stopniu masz ten 2 podbródek. Dr Kasprzyk jest bardzo dobrym chirurgiem (nawet zazdroszczę Ci,że będziesz miał go w pobliżu :P). Musisz umówić się do niego na konsultacje,on Cie obejrzy,stwierdzi czy w ogóle nadajesz się do takiego zabiegu:) jeśli będzie wszystko ok to i będzie zabie. Pozdrawiam i powodzenia :) www.art-med.com.pl/31,liposukcja.html

Link musisz przepisać. Nie wiem,czemu źle wkleiło. Gdybyś nie wkleił albo miał jakiś problem to wejdź po prostu na str dr Kasprzyka art-med i z boku tam będzie zakładka: szyja - liposukcja,jest tam też cennik. Nie wiem jaką inną metodą da radę taki podbródek usunąć,dlatego podałam Ci chirurgiczne usunięcie,zresztą wydaje mi się,że będzie to najskuteczniejsza metoda.

Gość można też zrobić...
liposhock na podbródek,to są fale ultradźwiękowe

Gość ten z kompleksem
liposchock ? i jak to wygląda?

Gość można też zrobić...
Wiesz co,taki aparat przykładają który wywołuje ultradźwięki i ma to na celu rozbić tkankę tłuszczową,ale wiesz ja nie wiem jak to będzie z efektami w przypadku podbródka,bo np na uda z cellulitem ten liposhock zbiera rozne opinie,wiec obyś nie zmarnowal kasy

Nie wiem czy ultradźwięki pomogą... ponieważ tylko ultradźwięki o fali wywołującej zjawisko kawitacji są w stanie rozerwać błony adipocytów - czyli komórek tłuszczowych. Po 1 wówczas fałd skórny musi mieć minimum 2 cm tkankę podskórną. Po 2 jak mnie uczono, stosowanie lipolizy kawitacyjnej w obrębie twarzy, owłosionej skóry głowy, klatki piersiowej i nerek jest niebezpieczne. Może jednak lepiej lipoliza iniekcyjna (intralipoterapia)? Wówczas masz dobraną odpowiednią ilość preparatu. Co prawda zazwyczaj zabieg wykonuje się 2-krotnie w 4-6 tygodniowych odstępach i leczone miejsce należy masować, ale efekt jest tego wart ;-)

Gość giogio
Z doswiadczenia (tez podbrodkowego:)) moge polecic zabieg kawitacji ultradźwiekowej (taaak wiem jak to brzmi:)) Cavi Lipo sie ta seria nazywa. Skóra po tym jest gladka, ale tez mocno napieta, ale to trzeba na kilka isc.

Gość gość
Tu masz kilka opcji do wyboru jeśli chodzi o podbródek: http://www.estetic.pl/podbrodek.html. Poczytaj sobie, wydaje mi się, że każda z nich jest dobrze opisana i wybierzesz coś dla siebie. Oczywiście przed zabiegiem wskazana jest konsultacja z lekarzem.