Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna20a

krowie mleko dla noworodka! czy tylko ja jestem w szoku?

Polecane posty

Gość bezsenna20a

wczoraj moja ciocia powiedziala ze jej corka juz od tygodnia daje swojej corce (5tyg) normalne krowie mleko nie uht do picia zamiast piersi i mm! czy ja pojebalo? moj synek ma 6tyg i ona namawia mnie zebym tez juz przestala dawac mm! o.O

Gość no zgudzdfsdfsd
a co cię to kurwa obchodzi ? dziecko żyje ? żyje! więc nie pierdol 🖐️

Gość bezsenna20a
ja moim mlekiem karmię nawet męża.

Gość bezsenna20a
nie masz nic madrego do powiedzenia to sie zamknij

Gość no zgudzdfsdfsd
a ty niby co masz mądrego do powiedzenia ? moja odpowiedz była na poziomie twojej wypowiedzi 🖐️

Gość jestes normalna :)
Krowim mlekiem nie karmiono noworodków nawet w średniowieczu jak juz to kozim... z jendej strony kolezanki dziecko wiec teoretycznie nie twoje sprawa z drugiej strony dziecko moze ucierpiec na tym a samo sie nie obroni... ja bym sie jednak wtracała i szukała argumentów przeciwko takiemu postępowaniu.

Gość bezsenna20a
czasami w dzień zakradam się za paprotkę, otwieram okno i celuję z cyca do przechodzącej gawiedzi.

Gość ajahskaka
co wy bredzicie, nie ma zadnych przeciwskazan aby dziecku podawac mleko pochodzenia zwierzecego, moja siostra wychowala sie na mleku krowim i wcale nie chorowala, rozwijala sie jak rowiesnicy. Ja swojemu dziecku tez wolalabym dawac takie swojskie mleko, niz jakies naszpikowane chemia ze sklepow. A pozniej dziwota ze dzieci choruja i slabe sa..

Gość agnichcha:)
ja tez dawalam corce mleko krowie-ale od 6 miesiaca zycia...nie przesadzaj,bo kiedys od malego dostawaly niemowleta mleko od krowy,rozcienczone woda i bylo dobrze...to dzisiaj te matki tak wariuja bo to ,bo tamto....

Gość no i macie cywilizację...
I stąd ten problem jakie mleko dawać dziecku. Ja i mój brat byliśmy wychowani na mleku krowim. Oczywiście nie takim z kartonu, ale prosto od Mućki. Na początku było trochę chrzczone wodą a później już normalne.I jakoś żyjemy i do dziś nie wiemy co to alergia itd.Fakt, że wtedy było tylko jedno mleko w proszku i to takie...hmmm...zwykłe...totalny szajs.I pewnie dzisiaj moją mamuśkę zlinczowalibyście za to, że truje dzieci.Ale jakoś nie otruła i do dziś cieszymy się dobrym zdrowiem.