Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam22675

Faceci

Polecane posty

Gość Adam22675

A czy Wy uważacie się za lepszych? Kiedy przeczytałem te komentarze stwierdziłem, że sami jesteście chamami, bo z "góry" widać, że traktujecie kobiety przedmiotowo wyzywając te rzekome "kurwy"... Uwierzcie mi jeżeli kobieta nie widzi żadnych innych priorytetów u faceta prócz wyglądu to już na początku jest przegrana, bo nie zazna prawdziwej miłości. Patrzą na głupich i najpiękniejszych, ale nie mają świadomości tego, że będą z takim człowiekiem być może tworzyć rodzinę i potem może to nieciekawie wyglądać, bo mąż będzie ją miał gdzieś i wydawał kasę na piwo i to już będzie dla niej kara, nie daj Boże, że jeszcze ją będzie bić. Tak tamo dlaczego kobiety uważają ludzi bogatych jako oszustów? I w ogóle ogólnie ludzie? Czy to jest do cholery złe, że człowiek sobie wyznacza cele i pasje? A to , że staję się z dnia na dzień coraz mądrzejszy i bliższy celu nie dziw, że przyciąga do siebie pieniądze... Ale tu już głębsza kwestia... A że dziewczynom wystarczają zwykłe standardy i nie dążą do tego aby poszukać faceta, który mógłby zamienić ich w życie w "bajkę" to ich strata.. To nie są kurwy, czy pojebane laski tylko zagubione dziewczyny, która mają opaskę na oczach i idą przed siebie niczego nie widząc, a szkoda. Oczywiście nie wykluczyłem tego , że tylko same głupki są przystojne, bo wszak i mądrych Nas też jest pełno przystojnych ;) Pozdrawiam, uczeń :)

Gość colgatee
same chamidla i paskudy