Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whyme

Zostawil.

Polecane posty

Gość Whyme

Hej, ja zmoim bylym mielismy bardzo zawila historie...Ale nie bede sie rozpisywac....chodzilismy ze soba ponad 2 lata...potem sie rozstalismy na rok i znowu chceilismy sprobowac...czekal na mnie 6 miesiecy, bo musialam do Anglii wyjechac...i jak juz przylecialam...wszystko bylo dobrze...spotykalismy sie czesto, mowil, ze Kocha itd.n Az pewnego dnia przyszedl i powiedzial, ze do siebie nie pasujemy...ze nie czuje juz tak bardzo tej milosci...strasznie sie na Niego wkurzylam....po tygodniu poprosilam o jeszcze jedno spotkanie z ktorego wyniklo, ze chce sie zwiazac z kims innym...podczas tego spotkania caly czas byl blisko mnie i to On podchodzil nie ja...na koniec zaczelismy sie calowac...Ale dalej twierdzil w zaparte, ze w przyszlosci by mnie zranil i bym bardzo cierpiala, ze musi tym razem rozumu posluchac....takie jakies brednie nie trzymajace sie kupy...Terazokazalo sie, ze miesiac od zerwania nie minal a On juz ma nowa dziewczyne...nie wiem co mam o tym myslec. Uwazacie, ze wroci do mnie?

Gość hghghghg
Uważam że nie.

Gość Whyme
Dlaczego nie wroci? Ostatnio dowiedzialam sie, ze napisal do mojego kolegi, ktory mnie dosyc wyraznie podrywa, ze wlasnie slyszal taka plotke,ze on chce mnie odrywac, jak moj kolega odpowiedzial, ze dobrze slyszal, to moj byly powiedzial,ze trzyma za Niego kciuki...