Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinkoskink

20 latek i 55 latka

Polecane posty

Gość cinkoskink

witam, jak sadzicie, czy jest mozliwy sex 20 latka z 55latka? Chodzi mi bardziej o to, czy 55 latka moze szukac 'pociechy' w 20 latku? Dzieki

Gość cinkoskink
bardziej realnia niz marzenia ;) tylko sie zastanawiam czy to normalne, czy juz za duza roznica wieku, chcial bym uslyszec Wasze zdanie

szczerze? to duża różnica wieku i nie chodzi o względy moralne ale fizyczność, ciało 55-latki dla tak młodego partnera nie ma nic do zaoferowania:)

fakt to spora roznica wieku ale mozna spojrzec na to z roznej perspektywy... kobieta w tym wieku wciaz moze atrakcyjnie wygladac jesli o siebie dba, oczywiscie nie jest to dwudziestolatka ale ciagle moze sie podobac. Jesli chodzi o mezczyzne 20 letniego to mysle, ze traktuje to bardziej jako przygode (kraza przekonania, ze facet raz w zyciu powinien sprobowac z dojrzala kobieta) ale kto wie, a noz przypadek i wlasnie jest zauroczony bardziej powaznie. Wszystko zalezy od okolicznosci. Jesli facet zabiega, a kobieta tego chce to mozna sprobowac ale sama sie mu nie powinna narzucac.

Gość dojrzałaaa
cinkoskink wiesz,jeżeli 55latka mam ochotę na 20 latka,nawet jakby był ten 20 latek nei za bardzo obeznany w seksie,to nie dziwię się jej. Ale jeżeli 20 latek chce uprawiać seks z 55 latką,to albo wstrętny,ma małego fiuta,jest niedołegą w seksie,a i wżyciu pozaseksualnym też,albo zoboczony. Obciach dla 20 latka gdy uprawia seks z 55 latką.

Gość dojrzałaaa
Juvia Mylisz się,nawet 55 latka może miec ciało nieziemskie. A młoda osoba nie musi miec ciała boskiego tylko ze wzgledu na swój młody wiek. Ale tutaj nie chodzi o ciało,ale chodzi wąłśmnie o tą b.duża różnicę wieku. Wstyd dla 20 latkaze chce posuwac 55 latkę.

Gość Adorator65
Jak masz taka mozliwosc, to bierz ja.

Gość Adorator65
Gdy bylem studentem to mialem przygode z atrakcyjna wdowa ktora liczyla 56 lat. Chlopie do roboty!

Gość Żona Balzaca54321
Dzisiejsze 55 latki wyglądają świetnie (mówię o tych, które prowadzą higieniczny tryb życia). Jako dojrzała kobieta nie chciałabym uprawiać seksu z mężczyzną o 35 lat młodszym od siebie, choć mogę podejrzewać, że przeżycia mogłyby być nieziemskie. Wolałabym mężczyznę młodszego (tak), ale z podobnymi doświadczeniami. Na przykład mężczyzna - 40 ; ja - 55. W tym wieku mężczyzna jest też dojrzały, coś widział, poznał, przeżył, może ma dzieci, etc. Czyli mamy podobne doświadczenia, ale jednak mężczyzna jest młodszy. Ze względu na szybszą umieralność panów wskazane są takie związki, w których mężczyzna jest o 10-12 lat młodszy. Inna rzecz, że mężczyźni w pewnym wieku też preferują młodsze panie.... Nie chciałabym być narzędziem do rozkoszy dla młodzieńca, który jeszcze mnie oplotkuje przed kumplami i będzie się chełpił, co też nie wyprawiał ze starszą od siebie babką.

Gość Adorator65
Piszesz bzdury! Ja moja przygode ktora trwala kilka miesiecy, jeszcze dzis wspominam.

Gość Żona Balzaca54321
A dlaczego bzdury? Taki jest mój punkt widzenia. Sam piszesz, że Twoja przygoda trwała zaledwie kilka miesięcy... Ja należę do kobiet wrażliwych i nie chciałabym być tylko przygodą... Cenię sobie dłuższe związki, ale może "Twojej wdowie" to wystarczyło. I też jest o.k....

Gość Adorator67
To moze nie byla przygoda bo i razem spedzalismy czas. Musialem przeprowadzic sie do innego miasta, ze wzgledu na studia.

Gość Narvil22
Hej mam 22 lata dziś spotkałem się z 55 letnią kobietą to był nieziemskie sex wzyciu Nie miałem takiego sex sumie z ruwiesnicą a nawet 25 letnią kobietą tyle namiętności i ciepła ma w sb dojżała kobieta że szok. Polecam każdemu spróbować czegoś takiego naprawdę warto.