Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoshiko Kawashima

NIE NIE MOŻE PRZECIEŻ WIECZNIE TRWAĆ

Polecane posty

Gość Yoshiko Kawashima

ZA MIŁOŚĆ TEŻ PRZYJDZIE NAM ZAPŁACIĆ :(

"czesc spraw trzeba puscic w niepamiec, pozbyc sie ich i otrzasnac sie z nich. czasem wygrywamy, czasem przegrywamy. nie warto sie ludzic, ze cos odzyskamy, ze ktos doceni nasz trud i talent lub zrozumie nasza milosc..." - zahir - paulo coelho

Gość sgsfsd
najpierw naucz sie tekstu a dopiero potem temat zakladaj

nikt nie jest doskonaly:) wszyscy popelniamy bledy. a temat wcale nie jest zly, tylko wymaga zastanowienia :)

a temat wcale nie jest zly, tylko wymaga zastanowienia E tam, zastanowienia. Są lepsze tematy, by je przemyśleć.

Gość chyba nic
:/ nic nie moze wiecznie trwac!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem czy masz ladna pupe. zalezy ile masz lat. zapewniam cie, ze nic nie moze wiecznie trwac i wyglad twojej pupy tez ulegnie zmianie:)

Ja też nie mam takich problemów :) Piję colę, jednym okiem oglądam "Fabrykę zła" - nota bene kapitalny film. Jutro idę do pracy. Ale o tym, co będzie jutro, pomyślę jutro :)

a ja pije zielona herbate, pisze glupotki i jest mi bardzo przyjemnie, bo nareszcie "rozmawiam" w ludzkim jezyku:)

a ja pije zielona herbate, Smacznego :) Świetna sprawa przed snem :) pisze glupotki To działa lepiej, niż botoks, SPA i inne odmładzacze razem wzięte :) Uprawiam w wolnych chwilach ;) i jest mi bardzo przyjemnie, bo nareszcie "rozmawiam" w ludzkim jezyku Dziwne i niecodzienne, jak na Kafeterię, prawda? Kolorowych :)

damascenko, kolorowo snij:) czego i sobie z przyjemnoscia zycze moze spotkamy sie tu jutro?? temat okazal sie wcale nie taki zly:) chwilo trwaj!! chociaz, jak powszechnie wiadomo - nic nie jest wieczne