hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 Cześć dziewczyny ! Biorę już 2 opakowanie tabletek Daylette,między 2 a 3 tabletką placebo dostałam krwawienia. Tabletki w 1 miesiącu brałam o 22,od nowego opakowania zmieniłam sobie godzinę na 18 (ponieważ przyjmuje dodatkowo tabletki osłonowe,a je się bierze 2h po anty). Dodam że pierwszą tabletkę anty w pierwszym opakowania wzięłam 1 dnia cyklu. Czy jestem zabezpieczona po tej zmianie godziny ? W ulotce nic nie pisze o tym ... Dlatego pytam:* Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 Mogę prosić o pomoc ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 dzięki za jakąkolwiek odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Logiczne myślenie się kłania. Spróbuj odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego skuteczność antykoncepcyjna miałaby być obniżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 no ale jeżeli pytam to znaczy że nie wiem , prawda ? Więc prosze o normalną odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 33344 Napisano Kwiecień 20, 2012 hej, bierze z was ktoras te tabletki? jak sie po nich czujecie? czy jesli chcialabym wziaz jakies tabletki na niedowage , w sensie zeby wiecej nie schudnac a ardziej przytyc to czy wlasnie te tabletki moze polecic ginekolog? miala z was ktoras taki sam problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na niedowage Napisano Kwiecień 20, 2012 wybierz się do dietetyka a nie po tabletki anty i przebadaj się, żeby stwierdzić, co jest przyczyną problemów z wagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 a możecie mi odpowiedzieć na pytanie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach