Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

chrzest 3 latka:)

Polecane posty

Gość domek na prelllliiiiit
hehhe ja nie powiedzialam,ze gej to zlo:) ja mowie,ze z gejem mi sie kojarza. ja syna w takie cos bym nie ubrala, a na pewno nie meza!!! mamma mija...

moj maz nosi rurki i scisle koszule i tez moze i sie kojarzyc z gejem ale naszym znajomym ten styl sie podoba i synka podobnie ubieramy...nigdy krytyki nie uslyszelismy zawsze nam mowia ze jestesmy oryginalni...

Gość SindiMamuśka23
biedne dziecko ma ak durna matke

Gość dyskretna 30tka
Ja swojemu synkowi tez rurki czasami zakladam,nawet mi do glowy nie przyszlo,ze ktos moze uznac rurki za gejowskie spodnie.To ze komus tak sie kojarzy to jego sprawa,ja tam mam to gdzies.Chyba tylko w Polsce ludzie maja taki tok myslenia,cale szczescie ze ja tam juz nie mieszkam... Autorko uwazam ze synek bedzie fajnie wygladal w tym wyjatkowym dniu.

hhwhw julitek idz juz spac:) a ty rurki nosisz? wymieniasz sie z mezem? mowia wam tak, bo nie chca was urazic prosto w oczy babo z mezem gejem:) to juz o dzieciaka nie chodzi, tylko o meza! wspolczuje mu:( pewnie tez rozowe sweterki? tramki, pasek z duza klamra? hahahahahahahahahahahah :D

dyskretna jakbys czytala ze zrozumieniem, to napsialam,ze meiszkam tam,gdzie rurki juz nie sa modne:) a do polski dopiero trafily:) niech kazda robi jak uwaza, to wasze dzieciaki,nie moje. ale jak chlop chodzi w ksozulach obcislych i rurkach i pewnie pantofle do tego ze skory weza-no wybacz:)

to tlko jeszcze jest tak w malych miasteczkach i wsiach ze jak dziecko inaczej jest ubrani niz inne dzieci czy tez dorosly to cos z nim nie tak w duzych miastach ludzie na to wogole nie zwracaja uwagi...

tak rozowy sweter ma tez w garderobie swojej i zolty i fioletowy i chodzi do kosmetyczki raz na 3 miesiace...to cos zlego? i przypominam ze kiedys to chłopców ubierano na różowo a dziewczynki na niebiesko.

julitek co ty pier dolisz:) hehe widzialam dzieci poubierane w rurki. mi sie to osobiscie u chlopakow nie podoba. u was jest inaczej, bo tata dzieciaka nosi takie ciuchy:D rodzina adamsow inaczej;)

domek na.. Ty jakaś chora jesteś kobieto!Co ty z tym gejem tak cały czas, co? Przyjedz do Grecji to zobaczysz ilu tu gejów w rurkach chodzi:P Brak słów normalnie! a ty autorko nie przejmuj sie takim dziwakiem

niektórzy ludzie sa strasznie zacofani...nie jak by chodził w dzinsach jednych 10 lat i koszulce to by byl prawdziwy facet co? a dziecko w dresach do kostek i bluzce po starszym bracie...

Gość dziwi mnie ta rurkowa
moda w ogóle...grube, chude ...wszystkie w tym samym, a do tego facet jeszcze w rurkach bo "niby" modne ....okropność ....niezgrabne nieatrakcyjne i niemodne, nikt w rurkach fajnie nie wygląda a wszystkim się tylko wydaje że są zaje.... bo rurki mają...tandeta ....tyle ode mnie ....

buhahah az sie w glos zamsialam:) okropienstwo,zeby facet nosil rurki i rozowe sweterki!!! dzizas!!! czy wy normalni jestescie? julitek madralo od 7 bolesci, sluchaj, nie napsialam,ze dziecko ma nosic bluze po bracie i jedna pare spodni, czy dresy po kostki:) jest mnostwo fajnych spodni, niekoniecznie rurek! mnostwo! a wy sie uparlyscie na rurki,bo w grecji nosza? przeciez tam bieda! nosza jakies gowniane rzeczy.

nie podoba mi sie kolor, ale widze,ze obcisle nie sa, wiec jakb y sciagacza nie bylo, to ujda:) tyle,ze kolor i wzor nie moja bajka:) one w krateczke? eee e-e-e:)

noooo som :) w reserwedzie wszystkie ciuchy ("prawie") dla facetów są gejowate :) trzeba dobrze szperać aby znaleźć coś fajnego dla prawdziwego "menżczyzny"

właśnie chyba chodzi o ten ściągacz i kratkę :(

ja tam wiekszosc ubran kupuje malemu maja fajny wybor i ceny tez rozsadne...i np te rurki na chcrzest kupilam w 5-10-15 tam tez czasami mozna cos znalezc

w 5-10-15 zgadza się zdarzają się fajne ubranka za rozsądną cenę :) ale czemu większość w kratkę?

i ze sciagaczami? i rurkowata?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz w primarku sa tanie i lepsze! wiekszy wybor itd:)

eee kratka?

maly tata co?

Gość kan mi de
dla mnie tez rurki u faceta to obciach i nie ważne czy ma lat 3 czy 30

spoko kazdy ma prawo do swojego zdania...mi na przyklad nie podobaja sie jakies misie na bluzkach batmany itp..dla mnie to jest tandeta

a jakie buty nosi twoj maz? zgadlam,ze pantofle do rurek?

nie zgadlas...pantofle tylko do pracy do garnituru..nie tylko nosi rurki...na co dzien chodzi w trampkkach albo jakis tenisowkach zalezy gdzie wychodzi