Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyn30

Co z wami kobiety nie tak...

Polecane posty

Gość Justyn30

Mam wrażenie że im facet bardziej dba o kobietę tym szybciej się nudzi. To jakiś masochizm zakodowany czy coś?Nie wspomnę o sexie , wszystkim babką po trzydziestce zasycha źródełko? Dzizas....

Gość Justyn30
Już chyba w takim razie wiem dlaczego faceci wolą i odchodzą do młodszych lasek :-)

Gość Justyn30
myślę że powód jest prozaiczny. Brak sportu :-) i nie mam na myśli tylko sexu, ale ruch, nie ma to jak zdrowe zmęczenie , sex potem smakuje znacznie lepiej ;-)

Gość Gdzieś to wyczytał
że po 30 -tce wysycha źródełko :)

Gość Justyn30
nie czytam o takich rzeczach , autopsja i doświadczenie...

Gość Gdzieś to wyczytał
Chyba sie mylisz , bo wiek w tym nie gra roli w ogóle . W wieku 30 lat i więcej ,jestesmy bardziej zmyslowe oraz bardziej potrebujemy sexu

Gość Gdzieś to wyczytał
Miałeś chyba pecha na kobiety takie że w ten spoosób piszesz

bo jak baba ma 30 lat to zazwyczaj w tym wieku ma robote i dom na glowie, i bachory i faceta ktory palcem nie ruszy wiec jak sie ma jej jeszcze po calym dniu uzerania sie z szefem, mezem i dzieciorami obrabiac zdechlakowi pale?!

Gość Justyn30
dlatego stąd to pytanie, jestem ciekawy czy to reguła czy ja mam jakiegoś faktycznie pecha. :-( tylko że większość kobiet tak twierdzi a rzeczywistość to weryfikuje...

Gość Justyn30
zdesperowana , współczuje....

mi nie musisz wspolczuc, ale tak najczesciej wlasnie jest, facet mysli ze sobie pojdzie do roboty a w domu laba, nogi na stol, piwsko w reke i on zmeczony tv oglada wielki pan bo w pracy byl i wogole jest facetem wiec on garow i dzieciarow nie tyka.

Gość Gdzieś to wyczytał
ZDŻ dobrze napisała , nie o to chodzi że nam moze sie nie chceć niekiedy , ale tez musicie zrozumieć kobiety , które np. maja dom , rodzinę , prace i po całym dniu jeszcze byc na wszystko chetne. Autorze miałes do czynienia z singielkami czy mężatkami?

a seksapilem to mozna promieniowac jak sie jest wypoczetym i szczedliwym. ale jak facet narzeka ze z jego stara cos nie tak i zgania to na wiek jednoczesnie ogladajac sie za mloda to tylko o nim swiadczy jakie to wspaniale zycie zapewnia swojej koiecie.

Gość fajnyy
alayka masz mokra jeszcze?

Gość Justyn30
no właśnie problem w tym że doświadczenia mam i takie i takie. Sam oram ciężko w pracy i poza nią , sfrustrowana, - nie chodzi tylko o sex ale o całokształt. Widzę pewne zaprzeczenie najpierw większość chce się rozmnażać a potem jak ty wyrywa włosy i psioczy...

Gość Justyn30
nie pisałem nic o pochwie , tylko o źródełku - współczuje twojemu facetowi :-)faktycznie musiał ci chyba nieźle pojechać bo "szczekasz" na każdego

Gość Gdzieś to wyczytał
Ale musisz zrozumieć również ze jesteśmy zmeczone często również po całodnowej harówce

ale ja nie skarze sie na swoje zycie ani na swoje zycie seksualne, ale tyle sie naogladalam ze sie kobietom dziwie ze wogole im sie moze jeszcze chciec seksu na koniec dnia. niestety wiekszosc facetow wyrasta z jednego wzorca, na szczescie sa rowniez wyjatki, ale to rzadziej..

Gość Gdzieś to wyczytał
a z czego się bierze źródełko?

Gość Gdzieś to wyczytał
Dobranoc

Gość Justyn30
Dobra ide do spania w objęcia morfeusza :-) buzia dla wszystkich kobitek i dla ciebie sfrustrowana:-)