Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoisza.... 378

poznalam kolesia na chatcie i mam jazde

Polecane posty

Gość aoisza.... 378

super koles ale z daleka.. przystoiny po rozwodzie , gadamy codzien po 5h n a gg i mam juz w glowie melanz..... ja stra babba zakochalm sie!!!!!!!!!! spotkac sie??al e jka do domu go zaprosic? jak myslicie? czy do niego na chate jechac,,, troche dygam

Nie jedz do niego bo pomyśli że ma wszystko podane na tacy,niech sie wysili troche i niech zabiega o Ciebie ;)

Gość ludziom nie wszystko
nie zapraszaj obcych ludzi do domu :) jeśli chcesz i Cię kręci to się umów, życie nauczyło mnie, żeby jednak próbować, wykorzystywać okazje ;) ale w jakimś neutralnym miejscu, to po pierwsze, a po drugie - niech ktoś wie o tym spotkaniu, tak na wszelki wypadek.

jak mogłas spotkac go na chacie? ciedział na chacie?? u nas ruanda nikt nie siedzi w na chacie nawet w Polska sie mówi w domu albo w chacie!!! naucz sie polski najpierw OK a pózniej ty pisac tutaj!!! swtyd

Gość zrytazyta
Absolutnie nie zapraszaj. I nie jedz do niego. Faceta trzeba trzymac krotko. Pamietaj ze jak bedziesz ''chetna'' to szybko sie to urwie. Potrakyuj go z tzw ''buta'' . To sam bedzie skomlał jak pies. Ty nic nie rob. Proponuje olac go na kilka dni. I nie rozmawiac z nim. A jak juz zaczniesz to powiedz ze czasu nie mialas. Wtedy on sie poczuje jakby nie byl najwazniejszy. A jak facet nie czuje sie najwazniejszy to nie zabiega o wzgledy. olej go narazie. Uwierz ze to najlepsze rozwiazanie.

Gość zrytazyta
chodzi o to zeby go olac.Bo moze czuc sie wygrany c. Narazie sie nie odzywaj kilka dni. On sie bedzie zastanawail w tym czasie co z toba. A ty sie bedziesz dobrze bawic. Potem sie odezwij i powiedz ze mialas duzo spraw. On pomysli '' to nie ja jestem najwazniejszy'' I bedzie mial problem. A ty dalej z nim sie baw:) Powodzenia

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
pojebana jestes. Jedź do niego na chate niech cie przeruchaa z kolegami.. na pierwsze sportkanie z jakby nie było nieznajomym zawsze umawia się wśród ludzi zwykle na mieście, restauracja kawiarnia, park.. coś ty nigdy chłopaka nie miały czy jak :/ słabe

Gość zrytazyta
jak mi nie odpiszesz , to oleje ten temat. Ale moglabym pomoc.

Gość zrytazyta
jajajajjajajajjajajajjajajjaj jednorazowo? z kazdym mozna sie wyru,,chac. ale tu chyba nie o to chodzi. Chyba ze o to..

a w czym tu pogadać baba nie myśli głową tylko cipką. Nie zdziwiłabym się jakby miała swoje 3 minuty w telexpresie jako ofiara gwałtu. Kto normalny po pierwsze myśli o spraszaniuo obcych czy to do domu czy to o przyjeciu takowego zaproszenia.. czy wy ludzie nie słyszeliście o socjotechnice czy technice manipulacji!? skąd macie pewność co za psychol siedzi po drugiej stronie :-/ żal mi was żal..

powinniście sobie przypomnieć reklamę "Cześc jestem Kasia mam 12 lat chętnie poznam koleżanki lub kolegów..Cześć Aniu ja też mam 12 lat.."

Gość zrytazyta
kochana:), wiec mowie zeby trzymac na dystans. tylko ja odpowiedzialam w lagodny sposob. Trzeba uwazac z takimi facetami. Ogolnie z facetami. Ja nie bede kazdeego krytykowac, bo mojego faceta poznalam przez internet wlasnie i jestem z nim 4 lata.I nie na portalu randkowym. Nic z tych rzeczy. Bo sama nie wchodze na te strony.

ok. ja się pytam jak można zakochac się przez internet i dać się namówić na spotkanie w domu.. cała ta rozmowa jest nie warta świeczki bo autorka ma zryty beret. szkoda mojego czasu pa

Gość zrytazyta
nie mona sie tak umowic. Bo to jest idiotyzm. Trzeba sie pilnowac. Nowego faceta trzeba na dystans. i Ja tez tak zrobilam. Na poczatku tylko rozmowy poza domem. dlugi czas. a potem sie zakochal. Bo trzymalam na dystans. i tez radze to autorce. trzymac z daleka.

Gość zrytazyta
ajajajaj tez trzymaj dystans skarbie. Luzno rozmawiamy:)

Gość zrytazyta
o naszych slabosciach itp:) pozdrawiam Was:)

Gość aoisza.... 378
hey. wczoraj poszlam spac.. sorki on jestz innego miasta 300km.. wiec musi gdzies nocowac czy jak ja pojade tosamo.. to mnie martwi ..

Gość uwazajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja milam kiedys wtope na maksa n chcesz to ci opowiem brrrrrrrr