Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -9860760=7=7

nie wyszło mi w życiu czy czas odejsc?

Polecane posty

Gość -9860760=7=7

przegrałem życie w wieku 22 lat

Gość nie_rozumiem666
to niemożliwe :D

Gość Bukczysaraj92
ja pierdole jak wieku 22 lat można powiedzieć ,że nie wyszło przecież to dopiero początek życia

ja przegrałem dokładnie w tym wieku - 22 lata ostatecznie ale oczywiście ludzie będą pierdolić że nie można przegrać w tym wieku :o gówna prawda, można minęło 10 lat i jest coraz gorzej z każdym rokiem

Gość wkwssssssssssssssssssss
w tym wieku mozna zaczynac od 0 wiec nie pierdol :D

kurwa, marzyć to ja se mogę i jeszcze zaraz ktoś napiszę że muszę nad sobą pracować - niech się pierdoli haruje jak wół od wielu lat i jest coraz gorzej, nawet jak uda mi się coś polepszyć w jednej dziedzinie życia to dwie inne się walą

bo polska to cos jak rwanda tylko ze wy w europa a ja w afryka!:) na jeseni koncze erasusma i z powrotem w belgia bende:) i mam dzieci i mam duzo socjali miec praca i lubie belgia , poslka lubie ale nie miec money tutaj- ty uczyc sie jezyki, ja znam 3 ty tez sie uczyc!! i wyjechac i byc happy go to university w gemrnay albo belgia i byc happy!!! ja pozytywna wibracja !!! smile;)

Pierdolisz jak potłuczony. Ja w wieku 28 lat wywlekłem się z szamba. Wszystko się da. Włącz turbo

Gość wkwssssssssssssssssssss
tak kurwa haruje od wielu lat czyt. 3:D

dokałdnie turno dobre, ja 30 lat i byc w university, w belgia, uk ludzie old i zmienc zycie , poland jest negatiwity, jak nie msz job ucz suie jezyka, uczuc sie franssuskiego , ja znam i w dupie biede mam :)

HMS Petard,widzę że ziółka sięprzydały,dziś gadasz jak zupełnie inny czlowiek. - 9860760=7=7-nie wiem co ci radzić,sam sobie musisz pomóc / od czytania naszych wpisów twoja sytacja się nie zmieni,tyle tylko że się wyżalisz.