Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aikko.

Ile może stać rosół?

Polecane posty

Gość Aikko.

Wiem, że głupie pytanie, ale pojęcia nie mam :) w lodówce to i 4 dni... Ale w temperaturze pokojowej? Współlokatorka zapomniała schować i stoi tak sobie od środy na kuchence... Wczoraj wieczorem jeszcze był dobry :) czy dziś wieczorem też? Z góry wyjaśniam - niestety, nie ma go kto schować ;/ będziemy w mieszkaniu dopiero wieczorem i dopiero wtedy będzie można schować/zjeść/wyrzucić/cokolwiek. Po czym poznać, że jest już do wylania? I czy od środy stojąc, będzie jeszcze dobry? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość barka ostatnia
ja bym go na pewno juz nie jadla po jednym dniu stania w temp pokojowej bylabym ostrozna zupe chowac na noc na balkon

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosół z kuryyyyyyy
Ja przetrrzymuje rosłoł 2 dni i to w lodówce!! tzn następnęgo dnia po ugotowaniu jeszcze jem a resztki wylewam.jak stoi dłużej i go podgrzejsz, to i tak skwaśnieje. Nie polecam obiadu;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość barka ostatnia
no ja tez wlasnie 2 dni trzymam zupe po 4rech to kibelek murowany:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Aikko.
Współlokatorka się na pewno nie ucieszy :D no ale trudno, zdrowie ważniejsze Dzięki wszystkim!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a może kanapka
Mętny i białawy jak mleko = do wylania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość graff iti
Gesslerowa wlewa do starego rosołu kieliszek wódki, ale raczej nie do aż tak starego :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×