Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manusia30

ktory internet najlepszy

Polecane posty

zastanawiam się nad zmianą internetu, bo ten który mam naprawdę mnie wkurza. Myślę , że może z Polsatu Cyfrowego . Może ktoś ma i powie czy dobry?

czy nie ma przerw, bo ten co mam - to wiecznie mają jakieś usterki i nie dzieła , no i telefonów nie odbierają . A i te gigabajty? Może ktoś wyjaśni od ilu to szybki a ile to wolny? Proszę wytłumaczcie zielonej

Gość nikt nie ma z polsatu
a pozatym za wczesna pora ludzie jeszcze spia ja mam z orange fredom czyli po kablach ale zamierzam przesiąść sie na radiowe bo szybsza

Gość mondralka
Nie każdy się zna. Ja mam Vectrę i jestem bardzo zadowolona. Mam wykupioną opcję z najszybszym, ale nawet nie wiem jaka to prędkość. Nigdy nie miałam mobilnego, ale koleżanka miała z t- mobile i była bardzo niezadowolona. Już zmieniła na Vectrę.

Gość Szczerzyneczka :)
Ja mam Plus Lte . Szybki super . Gdy jesteś w trasie i wjeżdżasz do strefy gdzie LTE jeszcze nie ma to sie automatycznie przełącza na +HSPDA i na odwrót

a czy ktoś ma z polsatu? chciałabym wiedzieć czy dobry zanim się wmanewruję w kolejną umowę?

Gość dfhhj
najlepsze sa sieci internetowe a nie taki net . takie sieci osiedlowe sa najlepsze

Gość polsat cyfrowy to
bezprzewodowy internet.. Nie masz mozliwosci podlaczyc czegos z kabla??? Bo tamto to namiastka internetu dla kogos kto tylko czasami jakies wiadomosci poczyta :D a nie do porzadnego uzytkowania

no właśnie ja mam taką osiedlową i ciągle nie mam netu, gość nie odbiera telefonów, nawet faktóry za zeszły rok doprosić się nie umiem. Podpisałam z nim aneks, że jak pż=rzadłużę z nim umowę to przyspieszy ten cholerny net a i tak sobie pełznie i szlag mnie trafia!!!!!!!!!

Gość polsat cyfrowy to
To zalezy gdzie mieszkasz. Ja za 30 zł mam internet w kablowce 12 Mb w dzien , 20 Mb w nocy. Oczywiscie bez limitów.

Gość polsat cyfrowy to
A bezprzewodowy gorszy bo ma limity i ogolnie gorzej jest z predkosciami

Gość polsat cyfrowy to
sciagasz filmy??, ogladasz filmy na youtube?? czy tylko piszesz na kafeterii??:D czy ewentualnie czytasz tylko jakies strony??

nie nie ściągam filmów (raz próbowałam koszmar) ale muzykę bym chciała, you tube trochę a co?

Gość polsat cyfrowy to
zalozmy bierzesz internet bezprzewodowy z limitem 5 GB.. czyli tak w przyblizeniu 5000 megabajtów. Godzina czytania onetu czy kafeterii to ze 40 megabajtów, 5 minutowy film na youtube to z 50 mega, jedna mp3 trójka to z 5 mb. czyli teraz wizisz ze 5000 mega to bardzo mało. Przekroczysz ten limit i potem głupi onet czy kafeteria bedzie sie pol minuty otwierac, oczywiscie kazda podstrona tak samo. Internet z limitem to porazka

Gość ostatni moheranin
na twoim internecie to faktycznie ja ma 1 MB i ściągam filmy do tej pory to sciagłem 42 GB ale najwięcej to sciagłem w styczni 87GB

Gość polsat cyfrowy to
a tak w ogole wspominalas o cyfrowym polsacie. Tam po przekroczeniu limitu danych normalnie nalicza pieniadze dodatkowo. To jest dopiero porazka :D,.Oczywiscie mozna to zablokowac aby nie placic dodatkowo ale dopiero po podpisaniu umowy i wtedy do konca miesiaca wcale nie ma internetu

Gość polsat cyfrowy to
jak masz taki syfiasty internet to sie zainteresuj tym http://aero2.pl/bdi.html tez co prawda syfiaste ale przynajmniej za darmo nie liczac kosztow kupna modemu USB i SIMa