Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaaaaaaaaaaa

Co na prezent dla dziadków?

Polecane posty

Gość hankaaaaaaaaaaa

Witam. Macie jakieś pomysły na prezenty dla seniorów? Może kupowaliście coś niebanalnego ostatnio i moglibyście się podzielić pomysłem? Ja nie mam kompletnie pojęcia, wszystko wydaje mi się banalne i niepotrzebne. Pozdrawiam, H.

Gość Halina_____________Kiepska
dla dziadka viagre to będzie jednocześnie prezent dla babci bo jak dziadek zażyje viagre to babcia dostanie orgazmu

Ile mają lat, jakie zainteresowania? Mogą być tacy, których pasjonują prace w ogórdku, ale i wielbiciele teatru (dla takich jakiś bilet to dobry prezent). Na jakąs okazję ten prezent?

Gość hankaaaaaaaaaaa
powyżej to podszyw oczywiście. Rocznica ślubu... Zaineteresowania??? Swego czasu podróże, teraz sama nie wiem... Babcia jak to babcia lubi piec, gotować, oglądać tv. Obydwoje lubią pracę w ogródku.

Gość hankaaaaaaaaaaa
babcia ma 89 lat a dziadek 63 lata to nie podszyw

Gość hankaaaaaaaaaaa
ooo fajne takie drzewko. Tylko, że u nas jeśli zaczęłabym od dziadków to potrzebowałabym troszkę więcej kółeczek/ ramek na zdjęcia :) a gdzie takie coś kupić? Jaka cena? :) pomysł super! :)

Gość hankaaaaaaaaaaa
co myślicie o płycie disco polo ??

Gość www.oSilowni.pl
NA ALLEGRO zobacz, nie pamietam ile ja to placilem, nie musisz zaczynac od pradziadow przeciez:P

Gość hankaaaaaaaaaaa
spieprzaj podszywie!!! Patrzę właśnie na allegro i są te drzewka. A wiecie w jakim sklepie można takie znaleźć? Dotknąć, zobaczyć?

Gość www.oSilowni.pl
Wątpie zbeys takie znalazla i napewno drozsze, mojej dziewczyny siostra takie na allegro kupila i naprawde fajna sprawa, na kominku stoi

Gość hankaaaaaaaaaaa
Tutaj też najtańsze nie są, dochodzi przesyłka i strach, że nie dojdzie na czas :) I nie mogę znaleźć na 12 zdjęć :(

Gość hankaaaaaaaaaaa
Hehe, widzę, że niektórzy własnego życia nie mają, albo antydepresanty się skończyły i grasują na forum :P To z latami to też podszyw. Oj ludzie, ludzie :) inteligentni się nie nabiorą...

Gość hankaaaaaaaaaaa
będzie problem na 12 zdjęć.... Ale pomysł genialny... Może jeszcze jakiś pomysł?