Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola_1706

pomocy

Polecane posty

Gość lola_1706

Znamy się od ponad roku. Na początku szczera prawdziwa przyjaźni, pocieszałam go po rozstaniu z dziewczyną, którą naprawdę kochał, wspierałam go. On pomógł mi zakończyć toksyczny związek. Oboje po przejściach ja 25 lat on 26. Niestety ja zakochałam się w nim a on dalej tęskni do eks. Wiedział o mojej miłości a ja wiedziałam, że on mnie nie kocha. Chodzimy razem do szkoły jeszcze rok nam został. Postanowiłam wiedząc że on mnie nigdy nie pokocha wyjechać po szkole na stałe za granice powiedziałam mu o tym wtedy on zapytał czemu chcę go zostawić, że zależy mu na mnie. Poprosił o chodzenie i przedstawił rodzinie mówił że kocha. Teraz znów wrócił temat byłej, jego siostry stwierdziły że nie jest ze mną szczęśliwy i bawią się w swatki. Lecz gdy planuje samotną przyszłość złości się. Zawsze mnie wspiera okazuje że zależy mu na mnie ale też wykorzystuje do pomocy w szkole. Ciężko mi odejść bo za bardzo go kocham i wiem że spotykanie go w szkole będzie bardzo bolesne. Tak mi zależy a jemu wcale. Nie wiem co mam robić.

Gość dupajasiaposzlasapc
ja bym go olała

Gość dupajasiaposzlasapc
nie co ja gadam .......walcz o milosc. kieruj sie sercem ale i rozumem :)

Gość lola_1706
Rozum mówi odejdź serce walcz :(

Gość dupajasiaposzlasapc
kurcze chciałabym tobie pomoc ale sama nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu.... tez tak trudno doradzic bo nie znam ciebie. porozmawiaj o tym z nim .... co czujesz i w jakiej jestes sytuacji

Gość fwere
26-latek poprosił o chodzenie?

Gość lola_1706
Albo pomóż albo nie dołuj bardziej

Gość lola_1706
Rozmowa kończy się tym że on łapie doła a ja muszę go z niego wyciągać i odkładać swoje uczucia na potem