Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allegrowiczka1987

Nad morze w czerwcu?

Polecane posty

Mam dylemat i licze na jakas rade z Waszej strony... Z gory darujcie sobie wyzwiska itp. bo i tak na to nie reaguje :] W zeszlym roku bylam z narzeczonym nad morzem (koniec lipca). Niestety pogoda zupelnie nam nie dopisala. Wczasy wykupione na tydzien , ale musielismy "uciekac" dzien wczesniej bo zapowiadali na ostatni dzien pobytu ulewy/burze. Bylismy we Władysławowie i na dobrą sprawę na plaży opalając się spędziliśmy jakieś 4godziny, podczas gdy moja przyjaciolka byla w okolicach Szczecina na dwa tygodnie i codziennie sie opalała :( W tym roku postanowilam, że wybierzemy sie w innym kierunku. Tym razem Pobierowo tylko , że urlop mamy pod koniec czerwca i właśnie wtedy się wybieramy (22.06) i zastanawiam się czy jechac na 5 dni czy na 9 ? Moze ktoś był lub mieszka nad morzem i potrafi mi powiedziec: Czy pod koniec czerwca jest szansa na "popluskanie" się w morzu? Czy pod koniec czerwca jest już dużo turystów? Noi czy w czerwcu można już liczyć na jakieś atrakcje, np. pływanie na bananie itp...? Niechce się pchać na wczasy na 9dni jeśli pod koniec czerwca nie będzie jakiś atrakcji...

To prawda - pogoda nad polskim morzem to jest w pewnym sensie loteria. Ale bez przesady - leżenie plackiem na zatłoczonej plaży to nie jedyna rozrywka wakacyjna! Gdy zakwaterujecie sie w Primaverze z Jastrzębiej Góry z pewnością nie będziecie mieli ani najmniejszej chwili na nudę.

Gość Taki Marian
Polecam sprawdzić ofertę apartamentów Sun&Snow w Sopocie! https://www.sunandsnow.pl/apartamenty-nadmorzem-sopot-1275 bardzo ciekawy wybór lokalizacji - samodzielnie sprawdziłem 2 i byłem bardzo zadowolony! wszędzie blisko, czyściutko i wbrew pozorom cicho :) nowoczesne wyposażenie również wpłynęło na mój wybór! polecam!

Gość Tata3skrzatów
@Taki Marian A którą lokalizację w Sopocie dokładnie polecasz? Planuję wyskoczyć z Rodziną na kilka dni i szukam czegoś fajnego i w dobrej cenie. Dzięki!

Gość gość
Ja powiem wiecej - nad morze w listopadzie :) pogoda jest cudowna i podziwianie jesieni nad morzem to zupełnie co innego niż w lato. Polecam również dobra strone z oferta wynajmu pokoi o wysokim standardzie dla miłośników Sopotu Jesienią www.victus-sopot.p.

Gość Tola

Ja zakochałam się w morzu Bałtyckim właśnie tym jesiennym, na przekór, nie czerwcowym. Wtedy jest dla mnie za gorąco i za dużo ludzi. Dlatego postanowiłam kupić apartament w Rowach od Lubicz Apartamenty. Na sezon wynajmuje a poza sami tam odpoczywamy. Idealne rozwiązanie, w dodatku kredyt sam się spłacił właśnie z zysku za wynajem, to chyba była najlepsza decyzja mojego życia!

Gość Gość
Dnia 28.10.2019 o 14:18, Gość Tola napisał:

Ja zakochałam się w morzu Bałtyckim właśnie tym jesiennym, na przekór, nie czerwcowym. Wtedy jest dla mnie za gorąco i za dużo ludzi. Dlatego postanowiłam kupić apartament w Rowach od Lubicz Apartamenty. Na sezon wynajmuje a poza sami tam odpoczywamy. Idealne rozwiązanie, w dodatku kredyt sam się spłacił właśnie z zysku za wynajem, to chyba była najlepsza decyzja mojego życia!

Rzuciłem sobie okiem na te całe Lubicz Apartamenty i muszę przyznać, że jestem oczarowany. Takie małe mieszkanko w Rowach pod wynajem w okresie wakacyjnym to musi być żyła złota. Zazdroszczę i mam nadzieję, że sam kiedyś będę mógł sobie na takie pozwolić 🙂