Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkaaa8787

okres?

Polecane posty

Gość olenkaaa8787

Czy jezeli dojdzie do zaplodnienia mozliwe jest aby na drugi dzien odczuwac bole brzuch i piersi (zupelnie tak jak na okres, w sumie zawsze mam takie objawy jakies 2 tyg przed)? Gdyby nie to ze dzien wczesniej dotykalismy sie z chlopakiem i preejekulat mogl dostac sie do srodka to w ogole bym sie tym nie martwila. Czy mozliwe, ze mimo tego, ze czuje nadchodzacy okres moglo dojsc do zaplodnienia? I czy to normalne po zaplodnieniu? Czy to po prostu okres? Prosze o pomoc.

Gość olenkaaa8787
pomoze ktos?

Gość 1333
a zabezpieczylas sie czy nie?

Gość olenkaaa8787
w ogole do stosunku nie doszlo, nawet wytrysku nie bylo, ale czytslam ze preejakulat rowniez moze zawierac plemniki. I zastanawiam sie czy gdyby doszlo do zaplodnienia rowniez odczuwalabym bole piersi i brzucha na drugi dzien, ktore prawdopodobnie wskazuje zblizajacy sie okres?

Gość no słoneczko
Kurwa mać, to na okres i przestań przezywać. Tyle mam do powiedzenia.

Gość olenkaaa8787
latwo powiedziec, a ja naprawde sie martwie :(

Gość ona19901112
ojej nie ma to jak dzieci zabierające się do pieszczenia i seksu.... lepiej by było dla ciebie jakbyś się zabrała do nauki a nie seksu. 2 dni to za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży

2 tygodnie przed okresem to Ty mozesz odczuwac pekajacy pecherzyk graffa, dlatego boli Cie podbrzusze i piersi ja tez tak mam i jest to tez potwierdzone przez mojego ginekologa wiec zabawialas sie w dni okoloowulacyjne, badz w czasie owulacji Nie bede Cie straszyc skoro do stosunku nawet nie doszlo, preejakulat moze zawierac plemniki ale uposledzone, nie sadze by cos z tego wyszlo, to bardzo maloprawdopodobne, powiedzialabym nawet ze szanse sa mniejsze niz 1 na 1 000 000

Gość olenkaaa8787
Czylli gdyby doszlo do zaplodnienia tych boli nie byloby? Wystapilyby dopiero pozniej?

ja też tak miałam . Odczuwałam bóle podobne jak przed miesiączką , po 2 tyg. poszłam do gin. i okazało się ,że jestem w ciąży. Radzę wizytę u lekarza , a wcześniej test ciążowy.

Gość olenkaaa8787
Lady Love dziekuje za odpowiedz, wiem, ze moze za bardzo panikuje, ale bardzo sie martwie. Okres mam miec za jakies 7 dni, a brzuch i piersi nadal bola.

Gość ona19901112
Lady Love co ty za bzdury opowiadasz ? upośledzona to najwyżej ty jesteś. preejakulat zawsze zawiera plemniki, po prostu jest ich bardzo mało. i dlatego możliwość zajścia w ciąże jest znikoma, ale jest.

Gość olenkaaa8787
w zasadzie to malo prawdopodobne jest ze preejakulat dostal sie do srodka bo nawet nie bylismy rozebrani, tylko w ubraniach...

nie zawiera, a jak juz to uposledzone chyba ze facet wczesniej wspomagal sie reka i doszlo do wytrysku a pozniej zabawial sie z dziewczyna nie strasz laski, jest duzo artykolow i przeprowadzonych badan i lekarze mowia dokladnie ze w preejakulacie jezeli jakies nieliczne plemniki wystapia to przewaznie sa uposledzone, maja zla ruchliwosc badz przeksztalcona glowke

Gość olenkaaa8787
Wlasnie to samo czytalam, albo moga byc tez martwe. poza tym pocieszam sie mysla ze bylismy w ubraniach wiec jest male prawdopodobienstwo

Gość olenkaaa8787
no staram sie, moj chlopak twierdzi, ze mial czyste rece, ze nic na nich nie mial, poza tym zanim mnie dotknal musial wsadzic reke w moje spodnie takze gdyby nawet cos mial to wytarloby sie o nie

wrzuc na luz ;) nie nakrecaj sie bo w ciazy nie jestes, jedynie przez te nerwy ktore teraz masz moze Ci sie opuznic, nie doszukuj sie objawow ani innych takich, bo psychika bardzo lubi platac figle czekaj spokojnie do wystapienia miesiaczki, z pewnoscia sie pojawi ;) Powodzenia :) i nastepnym razem troche bardziej uwazajcie :)

Gość olenkaaa8787
dziekuje za slowa otuchy:) to bedzie najgorszy tydzien w moim zyciu, mam nadzieje, ze bedzie ok i ze okres sie pojawi