Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikaka

Co sadzicie o tej wiazance slubnej??

Polecane posty

Gość domi nika
Mnie się kalie nie podobają

kalie to ślubne kwiaty, i wyglądają przepięknie, ja dodatkowo do kalii bedę mieć róze, ten bukiet tutaj z linku ładny, choc mi sie nie podoba fiolet

Wolałabym inny kolor. Ale bukiet jako taki śliczny. Naszykuj się tylko na krytykę ze strony starszych członków rodziny, że masz "pogrzebowe" kwiaty :)

Gość kukurykuuuu
Kalie mi się ogólnie nie podobają. Ja miałam tulipany, a moja teściowa wręcz zabroniła mi brać róż i kalii właśnie. Kalie, bo jej się kojarzą z pogrzebowymi kwiatkami a róże bo mają kolce :/

Gość mozaiakkakak
Gdyby mi czegokolwiek tesciowa zabroniła to chocby ta rzecz nie podobała mi sie najbardziej na swiecie to i tak bym ja kupila :D no cóz od zawsze marzyłam o kalach jako wiazance slubnej

Gość slubkalubka
dziewczyny chcialam Wam wyslac moj bukiet, dosc oryginalny, podpowiedzcie jaik zalaczyc plik

Kalie to nie kwiaty pogrzebowe, co więcej jako JEDYNE nie "lubią" zapachu śmierci. Pozostawione w pomieszczeniu z osobą zmarłą od razu więdną. Poszukajcie informacji na temat, zamiast podniecać się przesądami.

Ja osobiście nie rozumiem zachwytów nad kaliami, teraz 80% bukietów ślubnych to kalie. No ale co kto lubi.

Gość domi nika
Pogrzebowe, czy nie pogrzebowe nie podobają mi się. Ja zakochana jetem w bukiecie z róż i eustom:). I tak lepiej prezentuje się Twój bukiet niż pojedyncza kalia co dużo osób wybiera.

kalie są przepięknymi kwiatami, same w sobie jak i w połączeniu z innymi kwiatami, mi się nie podobają tulipany czy inne kwiaty, ja ogólnie nie przepadam za ściętymi kwiatami, ale każdy powinien wybierać takie kwiaty ktore najbardziej mu się podobają,

Eustomy są przepiękne. Ale nie łączyłabym ich z różami, choć w sumie noszą też nazwę "japońskich róż". Mi bardzo podobają się słoneczniki i kłosy żyta ;)

Gość annamcka
Damascenka a Ty wychodzisz za mąż?

Gość slubkalubka
dzieki Slubniczka, nie wiedzialam, ze tak mozna:) mi zostalo juz nie za duzo czasu, wiec bede czesciej Was pytac o rady, bo przyszla pora juz ostatevznie decydowac. mysle o takim bukiecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d8314ad4d3a69a8.html tyko nie wiem co to za kwiaty, napewno bedzie ich wiecej. co o tym sadzicie ?

annamcka Damascenka a Ty wychodzisz za mąż? Nie, ja już to przerabiałam. Ze skutkiem śmiertelnym :P Czy to mnie dyskwalifikuje?

Gość mozaiakkakaka
Ale to nie jest tak, ze widze u innych kobiet takie wiązanki i ja chce. Zakochałam się w tych kwiatach juz dawno i gdy byłam jeszcze dzieciakiem to zawsze powtarzałam, ze na ślub bede miała własnie z nich bukiet, a ze co druga Panna Młoda taki ma nieprzeszkadza mi :) Piwonie są cudne, ale to jeszcze nie to..:)

Gość annamcka
Oj nie to mam na myśli. Tak sie tylko zastanawialam, bo duzo na tej kategorii fora przebywasz.

Nieporównywalnie rzadziej, niż na uczuciowym :) Ale tutaj jest zabawnie. Poza tym znajduję tu także tematy do artykułów.

Nieporównywalnie rzadziej, niż na uczuciowym :) Ale tutaj jest zabawnie. Poza tym znajduję tu także tematy do artykułów.

Przecież nikt nie neguje tutaj urody kalii, nie wiem skąd niektóre komentarze. Jakkolwiek. Bukiet z piwonii śliczny - taki subtelny.

Gość monika07
Witam Was Dziewczyny! Na początku lipca biorę ślub, wymyśliłam sobie bukiet ślubny ze stokrotek, ale po wstępnej wizycie w kwiaciarni Pani powiedziała mi, ze stokrotki to w maju i że w lipcu już nie możliwości zrobić z nich bukietu. Jaki kwiaty byście poleciły z tych, które są dostępne na przełomie czerwca i lipca? Słoneczniki i tulipany odpadają na wstępie. Pozdtawiam.

Bardzo ładna :) Skromna i elegancka. Z tym, że musi pasować do tego, co założysz ;)

Gość taka_sama_mała
najpiekniejsze są anemony , peonie i eustomy