Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem_

Książka o nastolatce, której dokuczają w szkole

Polecane posty

Gość nie wiem_

Szukam książek o nastolatce, której dokuczają w szkole. Liczę na: opisy jej pobytu w szkole (częste) oraz w domu. Powinna mieć od czasu do czasu chore myśli, ale pozostawać zamkniętą w sobie. Straaasznie chciałbym przeczytać coś takiego...zwłaszcza jakby taka była jak napisałem, czyli niezależnie od chęci nudna, cicha w szkole, miejscach publicznych. W domu jednak pewniejsza siebie, choć nadal cicha. Najlepiej brunetka

nie znam takiej ksiazki, ale jesli interesuje Cie taki klimat to polecam fil "nasza klasa" http://www.filmweb.pl/film/Nasza+klasa-2007-433313 opowiada o chlopaku, ktory jest gnebiony w szkole - jest bardzo mocny i konczy sie tez nie za dobrze

Gość szkola dla blondynek
czy ''szkola blondynek'' jakos tak, bohaterka jest brunetka

Właśnie przeczytałam Simone van der Vlugt "Zjazd szkolny". Jak mówi opis na okładce, jest to "mroczny thriller psychologiczny" o młodej kobiecie, która była gnębiona przez inne uczennice w okresie nauki w szkole. Interesująca książka.

Gość nie wiem_
Nie musi być koniecznie brunetką, ale liczę na wiele opisów w szkole, a nie w szpitalu czy gdzieś poza szkołą. Najlepiej szkoła, dom, ale raczej bez historii z podwórka. Znacie więcej? :)

Gość nie wiem_
odświeżam. proszę o odpowiedzi.