Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chihiro19

Moje rysunki - czy ktoś z was by je chciał ?

Polecane posty

Gość Chihiro19

Chcę pomóc swojemu chłopakowi, który lada moment może stracić dach nad głową. Sytuacja jest trudna ale nie chce jej opisywać i brać was na litość. Próbuje znaleśc jakis sposob na uzyskanie pieniędzy. Kiedyś trochę rysowałam i pomyślałam że moze ktoś z was chciałby kupić mój rysunek? Wiem, są brzydkie, nic nie warte, ale tonący brzytwy się chywa, chce przynajmniej próbować :-( to one : http://imageshack.us/photo/my-images/192/s11na.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/191/s12l.jpg/

a nie moglabys sprobowac rysowac karykatury badz portrety? ja rysuje czysto amatorko i tez sobie dorabiam

Gość Chihiro19
prawde mówiąc twarze nienajlepiej mi wychodzą. Spróbuje rozstawić sie przy targu...moze ktos sie znajdzie

Gość całkiem to ładne
ale czy sie sprzeda wątpię. lepiej wlasnie portrety itd na to są chetni, a chłopaka się lepiej pozbyć, co to za partia na przyszłość..

Gość Chihiro19
Nie uciekam jak tylko pojawiają sie problemy. Chyba na tym polega miłość żeby być razem na dobre i na złe... Spróbuje pisać artykuły na różne strony internetowe i do lokalnej gazety. Może zgodzą się je publikować za niewielkie wynagrodzenie

Heh z 5 lat temu to może i bym kupił ;) a lady love widać pełna profeska, tyle że jakiś taki gejowski styl :D, niby dobrze narysowałaś tego kolesia, ale ta oprawka jakoś mi nie podchodzi ;) autorko ile byś chciała za te obrazki ?

Gość Chihiro19
nie umiem wyceniać swoich prac, ale gdybyś był chętny zadowole się każdym groszem które byłbyś skłonny za nie dać.

Jest gejem ? He he ja to potrafię rozszyfrować człowieka ;) a do autorki wiesz niby mi się podobają moje pracę, ale zwykle nie jestem przy kasie, ja to tylko w chacie patrzę co tu sprzedać byle było na złote płyty :D

Gość Chihiro19
ja już też sprzedałam troche rzeczy, głównie książki i mangi. I zrobiłam też troche rekwizytów cosplayowych.

Gość Chihiro19
dziekuje za miłe słowa, spróbuje technikę z rysunkiem na czarnym papierze, tak jak radzi Lady Love

nie zazdrosc kobieto ;) mam sie czym chwalic to sie chwale, a swoje rysunki wklejalam tutaj juz z milion razy