Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepłodna

zwiazek z kobieta bezpłodną ?

Polecane posty

Gość Niepłodna

dziś dowiedziałam się że mogę nie mieć dzieci.raczej na pewno. Mój narzeczony bardzo chce mieć dziecko. powiedziałam mu o tym, powiedział ze mnie nie zostawi. jestesmy młodzi. Czuję że ta miłość i ten związek nie przetrwa. czuje że nie jestem kobietą, mam myśli by go zostawić bo nie dam mu szczescia jakim jest dziecko... ale predzej czy pozniej on to zrobi jego pragnienie dziecka jest na prawde niesamowite..

spokojnie,w dzisiejszym swiecie jest tyle rozwiazan: -adopcja -in vitro -jajeczko od dawcy i in vitro jak sie chce,to sie da:)

Gość Taka. .jedna. =)
Jeżeli Cię kocha to nie zostawi... Jest wiele takich par jak Wy... Będzie dobrze :)

a nie mozecie adoptować, ?? predzej czy później ta chęc posiadania dziecka i ciebie dopadnie nie wiem na czym polega twój problem, co jest przyczyna niepłodności, ale czy np. Invitro tez wykluczasz ??

Gość a niby czemu jestes
bezplodna? ilu kobietom mowiono ze bezplodna i jednak dzieci maja :-O

Gość alabala
Są sposoby na dzidziusia jeśli nie można zajść naturalnie. grunt to się nie przejmowac i probowac roznych metod jesli pragnienie posiadania potomka jest duze

Gość siostra ma
wiesz co że się dowiedziałaś że jesteś bez plodna nie oznacza że tak musi być moja siostra w wieku 20 lat też usłyszała taka wiadomość następnie drugi gin badania też to potwierdzały. po roku dowiedziała się że jest w ciąży urodziła zdrowego ślicznego chłopca, teraz urodziła już i drugie zdrową dziewczynkę i jak tu bez granicznie wiezyć w to co mówią lekarze? mam nadzieje że w Twoim przypadku tez tak będzie:)

Gość Misiaaaaa.
Jak bym tak miała,pogodziłabym się z tym,/znaczy żadne męki leczenia,in vitro/ale skoro twój narzeczony pragnie dzieci będzie problem w przyszłosci!

Gość MilutkaA 987
U mnie w rodzinie też jest taki przypadek, mój wujek (brat mojego taty) jest z ciocia mimo tego że ona nie może mieć dzieci. Widzę że byłby dobrym ojcem i bardzo chciałby nim być, ale jeszcze większa jest jego miłość do cioci. Są już 17 lat po ślubie i bardzo się kochają ;)

Gość gość
Można poszukać faceta z dzieckiem Jeśli jest Jakaś pani zainteresowana to prosze bardzo tel 532416676 pozdrawiam

Gość gość
napisz skad jesteś, marze o bezplodnej kobiecie na zone :)