Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony12616

czy jest w ciąży ??

Polecane posty

Gość Zrozpaczony12616

więc mam bafrdzo delikatny problem ja mam 16 lat moja dziewczyna też . Nie uprawialiśmy seksu ale bawiliśmy się ja jej cipką ona moim ..... miałem wytrysk ,dotknąłem sperme .... i włożyłem jej do cipki ;( . ( wtedy o tym nie myślałem wiem debil ze mnie ;/ ) jest dziewcą ... ale pierwszy raz od 3 lat jej się okres spóźnia ... już 8 dni ma nudności sennośc nie dobrze jej bolą ją piersi i ma twardy brzuch .... czy jest w ciąży ?? co mam w tej sytuacji zrobic ?? za dwa dni kupie test ciążowy .... ale oprócz tego ??

Oprócz tego zachowaj spokój. Ile czasu minęło od tych zabaw? Dziewczynki do 18 roku życia mogą mieć nieregularny okres, nawet jeśli wcześniej miesiączka pojawiała się regularnie.

Gość Zrozpaczony12616
jak mówiłem od 3 lat miała cały czas regularny .... rodzice nie mogą się dowiedziec .... co mi możecie doradzic ??

Gość Ramzes z dalekaa far away
Cześć. Bardziej prawdopodobne jest to, że okres jej sie spoznia poniewaz sie deneruje tą sytuacją i moze od tego ma rozregulowany nieco cykl. Uwierz mi, że często sie zdarza, że okres się spoznia kobiecie wlasnie w momencie takiej jakieś 'wpadki' ktora sugeruje że to przez czynności seksualne okres sie spoznia. U mojej tez sie ostatnio spoznil tydzien , w momencie kiedy kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia, i oczywiscie stres w pracy itd, to spowodował, a nie sam stosunek ktory był de facto przerywany - na wyjmowanego. Poczekaj na zrobienie testu, bardzo mało prawdopodobne ze jest w ciazy, w ogole przez takie cos, jak wlozenie spermy palcem to musielibyscie miec zajebistego pecha naprawdę. Nie tak łatwo zapłodnic kobiete badz co badz, nawet wytryskiem do srodka.

Gość Zrozpaczony12616
ramzes ..... ale bóle piersi i niedobrze jej ... mógła byś dac gg?? opisała byś mi dokładnie tą sytuacje ... bo ja jestem załamany ... nawet nie chce wychodzic z domu ...

Gość Zrozpaczony12616
PRZEPRASZAM ... MÓGŁBYŚ ;(

Gość Zrozpaczony12616
aha powiedziałem jej jakąś godzine temu że jestem bez płodny ... że rodzą mi sie martwe plemniki ... oczywiście to kłamstwo ... ale wszystko dla niej żeby sie nie stresowała i wogóle .... bo mi sie rzygac za przeproszeniem sie chce od stresu ;/

Gość Zrozpaczony12616
jeszcze mi mówi że jej cycki urosły ;( a to podobno obiawy ciąży ;./

Gość kuykiuykiuliuluioipiopp
Kurcze, jak to jest... Mężatki latami starają się o dziecko i nic, a 16 latka i jej facet "bawią się cipką" i ciąża ????

Gość ciekawe czy wy wszystkie
to prowo czy naprawde jestes tak jebniety? ta kurwa 8 dni 'ciazy' a ona ma juz wieksze piersi...

Gość Gghhfjfxhd
A dużo tej spermy na palcu ? Mało prawdopodobne ale jesteście młodzi i bardzo płodni Naczytala sie o obawach ciąży i pewnie jej sie wydaje

'ze rodza mi sie martwe plemniki' o kurwa... ona jest w ciazy a Ty juz rodzisz? Ja pierdole. Martwe plemniki :O kupila to? Pewnie tak skoro jest dziewica w ciazy :O

rozpierdalaja mnie jego posty :D

Gość Zrozpaczony12616
ja pier,,, widze że nie wiesz jak to jest opuśc post ?? naczytałem sie troche o "zapłodnieniu przez palec ... i jest to możliwe przykro mi ... ale troche ci nie wychodzi "rozwalają mnie jego posty" a że się boje ?? mówie jak to wygląda ... boje sie najbardziej tego bo ją brzuch nie boli ... a przed każdym okresem ma ból ... i nie powiedziałem 8 dzień ciąży tylko 8 dni sie okres spóźnia czopku ... a robiliśmy to z 2 tygodnie temu ...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaxxxxaaaaaaaaaaa
Objawem ciąży jest też wzrost i zaczerwienie penisa. Sprawdź czy ci nie urósł

Gość Zrozpaczony12616
(nie mam nic do powiedzenia albo inaczej nie chce mi sie odpowiadac na takie posty...

-mamo jestem w ciazy. 2tydzien. urosly mi piersi. -myslalam ze jestes dziewica! -bo jestem. ale chlopak zaplodnil mnie palcem i swoimi martwymi plemnikami, ktore rodzi. o kurwa :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaxxxxaaaaaaaaaaa
Kur*a mać toż to niepokalane poczęcie;P

Gość Zrozpaczony12616
dzięki że sobie robicie żarty ... ale z tymi plemnikami to było kłamstwo żeby sie nie przejmowała ;/

Gość Zrozpaczony12616
wiem że to dziwne ... ale nie chce miec dziecka mnie rodzice z domu wywalą ;/

czemu Cie maja wywalic? Ona jest dziewica, a Ty masz martwe plemniki. Wiec loozik :D

Gość Zrozpaczony12616
od razu mówie że ostatni raz odpisuje na głupi komentarz .... ja jestem normalnie płodny !! a pod czas stosunku błona nie zawsze sie rozrywa rodzice mi nie uwierzą ...

Gość nie rozumiem takich ludzi
A czy Twoja dziewczyna nie umie kupić testu ciążowego i go zrobić? Będziecie się tylko niepotrzebnie stresować i nakręcać, ale do apteki nie pójdzie :O Porażka

Gość HAHHAHAHHAHAHHAHA
AUTORZE JESTES ZALOSNYYY:D SMIECH NA SALI NORMALNIE CO ZA TŁUK BIERZE SIE ZA SEX A NIE MA POJECIA ROZBRAJAJA MNIE TAKIE PYTANIA:D HAHAHAHAH

Gość Zrozpaczony12616
widze że tutaj nikt z domu nie wychodzi ... . fachowcy z internetu .... obra koniec tematu tutaj sie niczego nie dowiem ....