Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki pracus

Ile musi zarabiac facet 169 wzrostu ktory ma do bolu brzydka twarz

Polecane posty

Gość brzydki pracus

i jest lysy (zero wlosow nawet mieszka, laserem reszte co zostalo usuniete na zawsze) żeby mieć szansę u w miarę ładnej dziewczyny? To raz. Dwa co zrobic powinien ze swoim wyglądem w ramach mozliwosci zeby wygladac lepiej? No powiedzmy ze ten facet jest wyksztalcony, kulturalny i ma fajny charakter.

Gość Rus ONE
Z 8 K?

Gość brzydki pracus
A wyglad jak poprawic? Jaki styl przyjac? Po laserowym usuwaniu wlosow juz tego nie naprawie. Moze jakies tatuaze albo cos takiego? 8k to akurat nie jest duzo. Spotkalem juz o wiele gorzej wygladajacych panow ode mnie z kobietami 10/10. No z tym ze od poczatku bylo widac ze zarabiacja oni gruba kase :)

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
z takimi pytaniami jakie tu zadajesz nie musisz nic zarabiac mozesz opierdalac sie do woli nie dosc ze brzydki, to jeszcze i durny

Teoretyczna odpowiedź: - Tyle, aby pokryć koszty regularnych wizyt w agencji. A praktyczna: - Jak masz charakter OK, to nic nie stoi na przeszkodzie. I nie słuchaj innych opcji. Argument: nawet na łysych, obleśnych kiboli też jest duże zapotrzebowanie, mimo mózgu zastąpionego przez jedną komórkę odpowiedzialną za agresję.

Gość Rus ONE
Tatuaże - tak jakbyś z paki wyszedł dopiero co. Nie radzę.

Gość jnb!
Co znaczy brzydka twarz? Chodzi o rysy czy cerę? Jedno i drugie można poprawić :) Poza tym dobrze się ubierać, zadbać o muskulaturę nie zaszkodzi, kosmetyczka- brwii i paznokcie, ładnie pachnieć, może troszkę opalenizny.

Gość brzydki pracus
I rysy i cera i wiem ze mona poprawic ale nie chce sie za bardzo w chirurgie bawic bo kto wie jak to bedzie wygladac za lat 10. Raczej naturalne sposoby wiadomo ze muskulature mozna zrobic do solarium mozna pochodzic ale brwi?

Gość twoj ojczym pies
po co ci dziewczyna debilu

Gość jnb!
Chirurgia nie, myślałam o jakichś zastrzykach ewentualnie. Ale ważniejsze zlikwidowanie problemów z cerą. Brwii w sensie regulacji jeśli nie masz naturalnie ładnego kształtu.

Gość brzydki pracus
Jak to po co mi dziewczyna ? przeciez jak nie bedzie dziewczyny to i tez zony nigdy nie bedzie, nie bedzie zony to i nie bedzie rodziny a chyba kazdy chcialby w przyszlosci rodzine zalozyc