Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonkka22

dziś są moje urodziny...

Polecane posty

...wstałam rano, posprzatalam chate, zrobiłam zakupy, przygotowałam super obiadek, kupiłam winko, ładnie się ubrałam :) ...przyszedl mąż...dał mi 3 marne tulipany,zjadł obiad i poszedł spać...teraz żałuję że na cały ten obiad z winem 70 zł wydałam, bo moglam sobie za to coś ładnego w dniu urodzin kupić...:/

Gość music fun 27
wszystkiego dobrego, dokładnie myśl najpierw o sobie, faceci to durnie, jak cię wyśpi to cię pewnie bzyknie na urodziny

Gość abc 26 03
Iwonkka wszystkiego dobrego :) z okazji Urodzin.Może jak mąż się wyśpi zaskoczy Cię czymś...:) Ja niedługo też mam Urodzinki i pomyślałam sobie że w tym roku ON będzie moim prezentem :)

nauczka na przyszłość...że nie wiadomo jakby się kobieta starała dla faceta to i tak tego nie zauważy...wiec nie ma im co dogadzać..

wyglada na to że muszę sama to winko wypić...;/ to zdrowie za wszsytkich którzy maja dziś urodziny...

Gość ha,ha.
Ale masz fajnie mąż tak szybko w domku po pracy. A mężczyxni to zbyt romantyczni nie sa.

Iwonko wszystkiego naj:) ja też mam dzisiaj urodzinki schemat ten sam tylko mąż jeszcze nie wrócił więc zobaczymy :)