Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrocławianka1990

Wrocław sesje fotograficzne

Polecane posty

Gość Wrocławianka1990

Hej :) znacie kogos, albo moze ktos z was robi prywatne sesje fotograficzne ?? chodzi mi o zdjecia w plenerze, z fajnym pomysłem, oczywiscie zapłate :) mam pomysł zrobic chlopakowi na urodziny taki album z moimi zdjeciami z takiej sesji, i wolalabym aby fotografem byla kobieta :) jesli ktos zna takie osoby, lub sama jest taka osoba prosze piszcie:)

Gość safafluniona w sobie egoistka
ale egocentryczka :D zakładam że facet wolałby kalendarz z autami albo modelkami jakimiś seksi

Gość Wrocławianka1990
a no własnie nie, bo on mnie poprosil o taki prezent :) powiedziałby, ze najlepszym prezentem bylby album z moimi zdjeciami. wiec hmm, ze go kocham i chce go uszczesliwic moge to zrobic, bo jak on chce mi zdjecie zrobic to sobie nie daje :P nie lubie zdjec, zle czuje sie przed aparatem, ale hmmm czego nie robi sie dla milosci;) jak on ma 5 moich zdjec na krzyz i to starych :P wiec zadna egocentryczka, chce tylko uszczesliwic mojego chlopaka skoro chce taki prezent:) juz chcial na swieta. a akurat aut ma dosc zdjec i kalendarzy, bo nie raz jego auto pojawialo sie w magazynie o autach tuningowanych, kalendarzach itp. :) ehhh nic czlowieku nie wiesz, a sie odzywasz...