Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfnbsd

Pytanie o łóżeczko turystyczne

Polecane posty

Gość dfnbsd

Chciałam się zapytać czy ma ktoś może łóżeczko turystyczne z dwoma poziomami materacyka, tzn. że materac może leżeć na samym dnie lub tak w połowie łóżeczka? Czy warto brać takie łóżko czy to tylko zwykły bajer i szkoda pieniędzy na takie coś? Będę wdzięczna za odpowiedź :) Pozdrawiam!

Gość MNargolinkaa
Korzystałam z takiego łóżeczka i uważam że to dobra rzecz ponieważ jak masz niemowlaczka to cięzko się schylać a to takie udogodnienie bo przecież taki maluszek się nie wyturla i nie wypadnie.

Gość dfnbsd
MNargolinkaa a czy ten podwyższony poziom nada się dla 8-miesięcznego dziecka,które słabo siedzi ale pełza po podłodze?Chce kupić na wyjazd majowy i się rozglądam, a rzeczywiście schylać się do samej ziemi jest niewygodne (spał w takim pożyczonym i było mi niewygodnie).

Gość MNargolinkaa
Ciężko mi określic dla 8 miesięcznego ja bym nie kupiła ale mój synke w wieku 7 miesięcy już sam siadał i wstawał. Ale jeżeli nie ma znmaczącej ceny to kup to poziomowe przyda się może dla następnego brzdąca :)

Gość butyrk
Za duży jest na spanie tak wysoko, ale łóżeczko rzeczywiście można kupić na przyszłość ;)

Gość to raczej nie jest normalne
moja córeczka spałam jeszcze na podwyższonym poziomie jak miała 8 mies, jak twoje dziecko już się chwyta do wstawania to może wypaść,ale jak nie to śmiało może spać.

moja córka skończyła 7 miesięcy i właśnie przeniosłam ją na niższy poziom, bo zaczęła się już podnosić z leżenia do siadania

Gość dfnbsd
No właśnie chodzi mi o to, że cz ten poziom wyższy jest taki sam jak w łóżeczku normalnym dla noworodka, czy może bardziej jak ten środkowy poziom. Mój synek śpi na brzuchu, sam nie usiądzie z leżenia i nie staje prz meblach, czy na tym wyższym poziomie jest w stanie sięgnąć poręczy łóżka. A w razie czego to dla następnego bedzie jak znalazł, a i tak chce kupić, bo często będziemy z nim jeździć, nie tylko w celach wypoczynkowch. Dzieki za odpowiedzi, chciałam głównie wiedzieć czy to nie jest zwykły bajer. A do ilu kg może spać dziecko na tm wyższym poziomie?

ja mam takie,ale położyłam dodatkowo materac bo ten oryginalny jest cienki.jestem zadowolona bardzoprzy starszej corce mialam drewniane lozeczko,ale polecam turystyczne

Mam też takie lozeczko i jak kupowałam to w sklepie mi powiedziano że poziom górny do 9 kg a dolny do 15 kg mój ma na razie 7 więc jeszcze z 2 miesiące pokorzysta

Mam też takie lozeczko i jak kupowałam to w sklepie mi powiedziano że poziom górny do 9 kg a dolny do 15 kg mój ma na razie 7 więc jeszcze z 2 miesiące pokorzysta

dodatkowy materac wydaje mi się konieczny do takiego łóżeczka, bo ten oryginalny to tylko taka twarda wkładka ja mam materac kokos-gryka, jest on dość wysoki i na górnym poziomie pozostaje ok 25 cm do krawędzi łóżeczka, dlatego dla bezpieczeństwa córki przeniosłam ją na niższy poziom gdy tylko zaczęła się trochę podnosić, choć jeszcze nie siada samodzielnie ogólnie takie łóżeczko jest dla mnie super, moje ma dodatkowo płozy do bujania- fajna sprawa przy usypianiu dziecka, praktyczna jest też latem moskitiera - świetnie chroni przed komarami