Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młodociana Piromanka

Ile weźmie opiekunka

Polecane posty

Witam Drogie Mamy, potrzebuje podpowiedzi o wynagrodzenie dla opiekunki. Mam dwie córki w wieku 6 i 8 lat. Wychowuję je samotnie, ex mąż zupełnie się nimi nie interesuje. Nie mam żadnej innej osoby, która by mi pomogła w opiece nad córkami. Głównie chodzi o sytuacje kiedy np jedna jest chora. Czasem trzeba było by odebrać je ze szkoły i zaopiekować się jakbym chciała/potrzebowała gdzieś wyjść. Teraz to jest niemożliwe. Nadmienię tylko, że młodsza córka ma problemy emocjonalne, jest w trakcie diagnozowania zachowań na pograniczu autyzmu/zespołu aspergera. Rozważam możliwość wynajęcia niani w takich właśnie sytuacjach. Pracuję, ale praktycznie co miesiąc jestem na L4 bo któraś choruje. Już specjalnie przeszłam na 3/4 etatu żeby jakoś to wszystko pogodzić, a sama też borykam się z pewnymi dolegliwościami. Napiszcie proszę ile może policzyć sobie opiekunka? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość alniania dwojki..
ja za dwoja dzieci bliźnięta po 10 godzin dziennie otrzymuje 3.000 wynagrodzenia... stawka u mnie w mieście to od 6 zł na h w górę

Gość Beata-Tychy
a skąd jestes? ja aktualnie poszukuje pracy,siedze w domu z małym dzieckiem i chciała bym dorobić troszkę

Gość kolorowoooo
szczecin 7zł/h