Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy was też?????

Wkurza mnie , kiedy facet w związku zachowuje się jak kobieta tzn...

Polecane posty

Gość czy was też?????

Ma głupie odzywki jak kobieta typu - "mam focha" itp ... i to na poważnie :/ na dodatek chichocze jak kobieta, mówi specjalnie takim cieńszym głosem, wszystko trzeba robić za niego bo "no Ty jesteś kobietą" ostatnio mi powiedział, że to ja mam być facetem w związku bo on jest taki delikatny... nosz kurwa!! :o

Gość czy was też?????
zapomniałam o najważniejszym kiedy to mój "facet" podchodzi do mnie i mówi "weź mnie, ostro" albo "ja Ci się nie oddam dzisiaj" i te ruchy kobiece..i głupi uśmieszek.. aż mnie to odrzuca! no gdybym chciała kobietę to bym została lesbijką...:o!!

Gość Misia Koala
oj, masz faceta geja, wielkie rzeczy

Gość fiuuuufiuuuu
hahaha :) daj sobie spokój za rok cię zostawi twierdząc, ze.......... woli mężczyzn albo zastaniesz go kiedyś w mieszkaniu ubranego w kobiecą bielizne z makijażem i butach na obcasie ;/

Gość czy was też?????
wątpię czy bym z nim tyle wytrzymała, muszę z nim jakoś pogadać ale źle mi bo on mnie kocha a ja jego, ale tego nie zniosę!! i on najlepsze to wierzy w to, że mnie to jara.. a mówię mu, ja lubię wiedzieć, że facet to facet ! a nie ciota....ehh

Gość czy was też?????
zwariuję... on nawet jęczy podczas seksu jak kobieta :o o czym bym nie pomyślała to zachowanie na maksa kobiece...

Gość czy was też?????
fiuuuufiuuuu on nawet jest ciekawy jak to jest chodzić w stringach, i że może sobie kupi męskie stringi.. kurwa jak to brzmi w ogóle... rozumiem te takie ze słoniem , trąbą czy coś ale nie na co dzień chyba :o

Gość czy was też?????
5 miesięcy ... czym jeszcze ? Tym, że np ja mam gdzieś po niego przychodzić bo jest zimno.....

jaki spedalony :D współczucia kobieto, chociaż to dziwne z takich powodów kończyć związek, może pogadajcie o tym co Ci na wątrobie leży :)skoro mówisz ze go kochasz

Gość czy was też?????
gadałam ale on najwidoczniej ma to w dupie.. kocham go ale nie zniosę tego.. co ja mam być niby dla niego podporą?? a on ? no oby mi nie powiedział, że będzie leżał i pachniał.....

Gość Nigotka x.x
On jest bi.

Gość czy was też?????
powróciłam , no więc on jest jedynakiem. I nic się nie zmienił, zakończyłam to bo nie miałam już ochoty mu tłumaczyć , i tak patrzył tylko na swoje potrzeby w ogóle go nie interesowało co czuję podczas tej rozmowy. Cały czas zwalał na mnie winę itp

Gość czy was też?????
aha no i ma oboje rodziców. Możliwe , że jest bi bo te jego teksty na temat jego kolegów też mnie czasami przerażały .. a z koleżankami to normalnie rozumiał się jak dziewczyna z dziewczyną, takie teksty i zachowanie:/

Gość rtyhhtrrty
yyttttooong🖐️

Gość masz kobiete
w ciele mezczyzny i tyle. tez mialam zagwostke z jednym facetem ktory sie do mnie przystawial az w rozmowie to z niego wydusilam, ze on czuje sie czasem kobieta .... i te zarty o przebieraniu sie w damskie ubrania, albo o uzywaniu moich kosmetykow ... tu cala chemia opadla niestety ale to jest czesty problem, znam wiele mezczyzn z zaburzona identyfikacja tozsamosci lecz nieuswiadomiona,

Gość fg4e3r3wr
pedał

Gość rtyhhtrrty
jjuuhu ookksssy🖐️