Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeta dżonns

Na zdjęciach jestem piękna, w realu paskudna. Dlaczego?

Polecane posty

Gość zeta dżonns

na fotkach mam wspaniala urode, troche wiekszy kontrast ,barwa itp i wygladam zabojczo. Dostalam nawet dwie oferty z agencji modelingowych, jedna b.znana. Ale w realu jestem zwyczajna i po prostu brzydka:( gdy sie nie umaluje wygladam po prostu fatalnie. Faceci z internetowych randek posądzali mnie o oszustwo, ale wysylalam wlasne foto ! Nie wierzyli eh

Gość moje serce śmieje sie
a ja - w realu jestem bardzo ladna, na fotach szpetucha.... żaden z internetu nawet sie ze mną nie umowi :(

Gość huihuih
czasami tak jest. Ja np. na zdjeciach nie robie wrazenia, jestem nijaka, a w realu co innego, za to moja kumpela nawet na zdjeciach z zaskoczenia, gdzie ma dziwnie wykrzywiona gebe wyglada super

Gość zmęczOOONY
poka foto :)

Gość beti99
Ja ma ma na odwrót. :D W realu ujdę, za to na zdjęciach wychodzę jak Quasimodo. :D :D

a u mnie odwrotnie,w realu,zreszta i w lustrze,wygladam zajebiscie, na video tez, natomiast zdjecia,szczegolnie pozowane-od brzydkich po ew. w miare. autorko,jestes zapewne bardzo fotogeniczna, a ja po prostu niefotogeniczna.

Gość tez taka.a.a,a.a
Ja tez na wideo wygladm okropnie jak czarownica ! Naprawde, wielki nochal, krzywa twarz, nieforemna glowe blewygladam jak inna osoba. Super wygladam w lustrze, na zdjeciach tragiczne, w dowodzie mam okropne zdjecie, jakbym miala ze 35 lat i w ogole o siebie nie dbala (mam 10mniej)

Gość mistrzostwo świata.
a ja i na fotkach i w realu jestem szpetna :P

Gość do zeta dżonns
Koleżanko, podziel się wiedza jak pozowac ładnie do zdjęć, konkretnie co zrobić z ryjem:) Tzn jak wykminić jak patrzeć w obiektyw. W lustrze czasami ładnie przypozuję, na zdjęciu masakra. Ogólnie tez na żywca wyglądam lepiej.Dawajcie swoje sprawdzone patenty.