Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella pyta

johny jak tam

Polecane posty

Gość bella pyta

życie Twoje i kobiety marzeń? :)

Gość johny unhappy
kobieta moich marzen mnie porzuciła:( dla facetów z powiatu :o

Gość Johny Depppppppppppppppppp
A nic jeszcze mojej kobiecie marzeń nie wręczyłem a gift, który jej załatwiłem 2010... Ale babe podowziłem gratis w 2011.. Bella dała mi nr i nawet nie zadzowniłem... Coś ze mną nie tak, to chyba starosc za młodu byłem inny - dobry bardziej i inaczej się zachowywałem WRZESIEN 2011Poprosiła mnie o leki dla Ojca chorego na nieuleczalną chorobę SM, wrzesien 2010.. Miała smiałosc, bo korzystałem z jej pomysłów. I mowia w tv o mnie człowiek o dorbym sercu:D smiechu warte.. A ja nie nie dałem jej! Mieszkam na przeciwko niej, opłacam 3 mieszkania, jedzenie balujmey z rodzina szwagrami gowniarzami a na przeicko umiera jej Ojciec no ale co on mnie obchodzi nie? wazne ze siora ma buty ccc itp. Jade po reklamacje dla niej itp. Koszt leczenia to 8000 tys miesiecznie i w Pl nie mozna tego kupic w czechach jest to refundowane w Polsce nie, tylko dla bogatych. PAZDIERNIK 2011 nachwaliłem sie w TV ze dałem jej 300 tys a jej nic nie dałem konto zero..! fajnie nie? Takie jaja z moja rodzina sobie z niej robimy:classic_cool: Potem jeszcze w listopadzie z korztsałem z jej pomysłu model Black peral...kasy nie dałem. POTEM DACHOWAŁEM...no ale co sie bede przjemował nawet z KHamila nie odczytalismy ze to palec Bozy i Bog mowi nieładnie postepujecie !ty i ona. Dalej sie bawimy do teraz. Całe lato 2011 i do teraz podlgdamy sobie ja przez lornetke..Moja siora Niata sie pdonieca bo to lesba..jej dekoldem tym jak chodzi spac jak sie przebiera. I za to tez nie wysłałem jej 1mln dolar a co mnie sie nalezy za darmo! Ja tam nie szanuje ludzi i ich intymnosci! Biore co chce tak pochamsku.. Mam je prawko..wiem ze jej potrzebne ale jej nie dam. A mógłby zawinac wstążka tak romantycznie..wsadzic do jej skrzynki albo wreczyc osobiscie, ale mi sie nie chce DUPY MOJEJ AMERYKANSKIEJ Z AUTA WYSADZIC CO SIE BEDE PRZEMECZAŁ Ja jestem amerykaniec

Gość Johny DeppppppppppppppppppMMMM
nic jeszcze mojej kobiecie marzeń nie wręczyłem a gift, który jej załatwiłem 2010... Ale babe podowziłem gratis w 2011.. Bella dała mi nr i nawet nie zadzowniłem... Coś ze mną nie tak, to chyba starosc za młodu byłem inny - dobry bardziej i inaczej się zachowywałem WRZESIEN 2011Poprosiła mnie o leki dla Ojca chorego na nieuleczalną chorobę SM, wrzesien 2010.. Miała smiałosc, bo korzystałem z jej pomysłów. I mowia w tv o mnie człowiek o dorbym sercu:D smiechu warte.. A ja nie nie dałem jej! Mieszkam na przeciwko niej, opłacam 3 mieszkania, jedzenie balujmey z rodzina szwagrami gowniarzami a na przeicko umiera jej Ojciec no ale co on mnie obchodzi nie? wazne ze siora ma buty ccc itp. Jade po reklamacje dla niej itp. Koszt leczenia to 8000 tys miesiecznie i w Pl nie mozna tego kupic w czechach jest to refundowane w Polsce nie, tylko dla bogatych. PAZDIERNIK 2011 nachwaliłem sie w TV ze dałem jej 300 tys a jej nic nie dałem konto zero..! fajnie nie? Takie jaja z moja rodzina sobie z niej robimy:classic_cool: Potem jeszcze w listopadzie z korztsałem z jej pomysłu MODEL BLACK PEARL.. Mam jej prawko ale jej nie dam a moglbym jej wreczyc osobiscie albo przewiazac wstazka tak romantycznie ale mnie sie nie chce DUPY WYSADZAC Z AUTA CO SIE BEDE PRZEMECZAL NIE?

SIEDIZMY W DOMU i wieczorem obmyslamy co bedziemy robic jutro kamial jakim autem bedzie jechała jej bękart..moje siostrzenice jedziemy i sie smiejemy mijamy ją itp. Taka zabawa. Musimy chyba znowu dachowac aby zrozumiec jakimi chujami jestesmy

Acha mieszkam 5 okrokow od niej no ale co ja bede szedł nie? Kamial kazała mi byc blisko i sobie tak ja podschujujemy co ona gada jej rozmowy Moja siora udaje stara debbi ze kupuje majtki a ucho nadstawia..itp potem mi gada o czym ona mowiła z kim była.Inni cżłonkowie rodizny tez. Moja rodzina to szpiedzy. Wiem ze łamiemy prawo czjas prywtanosc ale tak sie nauczylismy ze trudno przestac robimy tak od 2009 talka zabawa. PSYCHIATRA OKRESLIŁ TO MIANEM ZABURZEN MAMA BADANIA NA 28 PONIEDZIAŁÓEK 10..U PSYCHIATRY któremu zalezy na katierze;) Bella mi załatwiła bo mija tyle lat a ja dalej swoje. podjal sie tego ma zdjecia ewidentnie widac tam clzonkow mojej rodizny dzieci mnie ze ja sledzimy i sie napieprzamy itp robimy na złosc.

Gość johny unhappy
odkad bella zdradzila mnie z facetami z powiatu, chodze z rana w sercu:(

bawilismy sie jej babcią..ja udawałem stazyste w szpitalu miałem kitel( kto na to pozwolił? ordynator!!!!!!!!!!!!!!!!) karmiłem ja bułka z melkiem ja milioner..takie jaja se robilismy i do tej pory mam zaburzenia swiaodmosci ubieram sie za gazownika (widziałem jej umierajacego ojca haha mowie wam smieszny widok) a kasy nie dałem 6 pazdzierk 2011 ubieram sie od 2010 za policjanta za zebraka za łysego itp

Gość johny unhappy
bylem odwazny, wyznalem jej swoje uczucia a ona porzucila mnie, odepchnela jak natretna muche:( bardzo sie na niej zawiodlem:o

Nigdy nie ubrałem sie normlanie jak to ja normlane włosu koszula i zapuakłem dzien dobry moge prsic belle itp tylko głupka z siebie robie jestem zebrakiem łysym itp PSYHCIATRA OKRESLIŁ TO MIANEM ZABURZEN!

Gość romantyczna kobieta
o matko! TO TAK SIE traktuje kobiete marzen? jestes chory...na umysle. Psychiatryk jak nic. Oprocz tego, ze jestes złosliwy, i twoja rodzina. wymuszanie na kim postawy..patrz mi w oczy nie 5 s ale 10 minut warunek nr 1 warunek nr 2 usmiechnij sie I moze sie odezwe..do ciebie. i tak to trwa wymuszanie juz 3 rok do 2009. Odkad wiem to jest chore..psychiatra okreslil to mianem psychopatycznym masz zadatki na znecanie sie psychiczne moze jeszcze w łozku bedziesz mowic jęcz głosniej tak cichio sie nie liczy! to jego słowa! facet jest tez w sądownictwie tam orzeka. wie co mowi.

Gość johny unhappy
zaburzenia to ma bella, i to duze przekazuje je takze swoim corkom

Gość johny unhappy
zadatki na psychopatke to ma bella klamie patologicznie jak katarzyna wasniewska raz pisze jedno, potem znowu przeczy sobie

Gość psychiatra sądowy
DOROSŁY CZŁOWIEK ROZMAWIA DĄZY DO ROZMOWY, WYZNAJE UCZUCIA OSOBISCIE. PISZA TO DZIECI W PRZEDSZKOLU. JAKBY ONA NAPISAŁA NA FORUM ZE ZAPRSZA NA CHRZEST DZIECKA DO TWOJEJ RODIZNY..I OLAŁA SPRAWE. Jakbyscie sie poczuli? Nie znacie sie osobiscie, a zaproszenie via forum? tak zrobiłes ze slubem mam całe akta i zdjecia. Bede sławny:) NIE KOSZUJE LATAMI W DOLEGLOSCI 1 M, JAK JUZ 1 CM OD DANEJ OSOBY. NIE WYMUSZA OKRESLONEJ POSTAWY! A TY TAK ROBISZ PONADTO MACASZ W TLUMIE PODGLADASZ LORNETKA MASZ WIELE ZABURZEN I NIEDOJRZALOSC EMOCJONALNA.

Gość psychiatra sądowy
u was rto rodzinne bo kahmila zachowuje sie tak samo. Wkracza na czyjasc prywtanosc a jest dyr banku to niedorzeczne.. udaje ze jedzie ale robi na złosc bo wie, ze Bella sobie nie zyczy nikt by sobie nie zyczył takiego czegos, nie znacie sie, a ktos ja sledzi, jezdiz tam gdzie ona podlsuchuje jej rozmowy nadtsawiajc uchoitp to nienormalne z puntku widzenia psychiatrii i w tak satrym wieku 55 lat. bella zeznała ze jedzie niby o tej porze przypadkiem a to sie dzieje od X lat. teraz udaje ze jedzie to steka;/ Niech sie udlawi tym stekiem. BO jak sama Bella mowi Bog zna jej intencje i wie, ze sa fałszywe jedzie tam by zrobic na złosc, specjalnie.

Gość johny unhappy
moje eintencje byly prawdziwe do czasu gdy nie ujrzalem na wlasne oczy ze bella sie puszcza ja z puszczalskimi nie chce

Gość johny unhappy
intencje*

Gość psychiatra sądowy
Bella kaze sie wyprowadzic(bo to chamstwo macie tyle kasy mozecie mieszkac gdzie chcecie jestescie obcy te siory szwagry ich bękarty itp ) a wy dalej. Kochający facet upomniałby rodzine zachowanie siostr no chyba ze sam karze im tak robic kazałby sie wyprowadzic im po co oni? tylko do robienia jaj..to juz tyle czasu.. maja panstwo wize? w polsce mozna byc 3 mies..a wy jestescie 2 lata. Nie pracujecie sasiedzi was widza w domu tylko \palicie jezdzicie autami i robicie pranie. Nieleglanych imigrantow sie usuwa. Zwłaszcza choirych psychicznie

Gość johny unhappy
z puszczalskimi nie dyskutuje ;)

Gość psychiatra sądowy
I zachowanie tego łysego pazdziernik 2011..miał w reku około 2000 tys bo ja osobiscie rozłozyłem tyle piedzy. Bella pisała mi o tej sytuacji. I stoi za nią, bezczelnie wychodzi o tej co ona bo podlgada lornetka kiedy ona sie ubiera..i kupuje małą kawe? chory na umysle kurdupel? czy leczył kompleksy brkau kasy/. czy szydził i ponizał belle..zobacz ile mam kasy.. sam zarobił czy to depa kasa:D jestes debilem. I moim pacjentem poddany pana badnaiue wiarografem

Gość dzoenaaa
Jakbys umarła w tym dachowaniu dziwko to bys teraz stekow nie jadła i nie robiła na złosc niewinnej osobie. Moze Bóg zmieni plany;) to dachowanie nie naróciło ciebie? nie nauczyłas sie dorosłosci:O dalej robisz na złosc..pieklo cie pochlonie jak umrzesz raptownie w takich grzechach jakie popelniach wredny czlowieku

Gość johny unhappy
nie dosc ze puszczalska to jeszcze wulgarna ta moja bella :D patologia... ;)

Gość johanna unhappy
smierci mi zyczysz tirówko?:D od dziwek wyzywasz? sama puszczalska jestes, z kazdym kto chce pojdziesz, a porzadne kobiety obrazasz? patologia...;)

Gość johanna unhappy
mialam o tobie lepsze zdanie :o ty mi zyczysz smierci, a ja tobie nie, nie jestem hiena tobie zycze co najwyzej porzadnego chuja w dupe, to co lubisz najbardziej ;)

Gość psychiatra sądowy
panstwo buraki DEPORTACJA ALBO WYPROWADZKA visa w Polsce jest wzan 3 miesiace. 15b/ 5 ta \blondyna z łysym ta gówniara co w malinowej bluzce chodzi maja sie wyprowadzic. Ma vise? 3 mies juz minęło.Nierób. Nie pracuje a tu jest. Visa obowiązuje w Polsce nie mozna przebywac ot tak sobie na gapę.. 15b/3 ten gruby łysy otępiały..stary nic tylko jara nierób. Polskiego nie zna niemieckiego tez nie nie wie co to eine vise? czy ma wazna? razem z ta gruba jego konkubina raz czarna raz ruda, taka grubawa. 15b/9 ta sucha wysoka co ciagle pranie robi spod 9, taki troche wiesniak z niej z zachowania i ubioru a tak na vanesse gadaliscie. to wy wiesniaki. Tam siedzi i Anita a pod 5 debbi stara, kamila. Dosc juz zabawy. Dziecmi i facetami sie zajac Ponadto jak facet kocha i jest DOJRZAŁY RODZINA MU DO ZABAWY NIE POTRZEBNA I SZANUJE PROSBY ZONY, KOBIETY zrobie jeszcze wywiad z żona. Chce zobaczyc na czym polegało znecanie sie nad Vanessa P.

Gość dymałem belle
jestem facetem z powiatu moge to potwierdzic- bella jest puszczalska dymalem ją ja i dziesieciu moich kumpli, taki gang bang ;) lbella ubi ten sport jak koń owies:D daje ogłoszenia w necie ze da tyłka chetnemu za friko:D nimfomanka :o ale co se podymałem to moje, bella jest dobra w te klocki, a jak ciągnie skóre to az gwiazdki przed oczami stają :)ahhhhh ;) P-a-t-o-l-o-g-i-a ....;)

Gość dymałem belle
bella lubi ten sport*

Gość dymałem belle
w trakcie seksu smiala sie do mnie ze zdradza glupiego frajera, johna, ktory sie w niej zakochał:D smiala sie: - "ten frajer mnie tak kocha a ja daje dupy wszystkim żulom z okolic ":D

Gość dobranoc wiarołomna
zdrajczyni💤 🖐️

Gość Inwigilowana bella
Pana doktora (Johna) poznałam w 1999 roku w klinice kardiochirurgii w Zabrzu. Przeszłam aż trzy poważne operacje serca, w tym dwie na otwartym sercu. Zawsze traktowałam go tylko i wyłącznie jako lekarza!!! Bo tam gdzie toczy się walka o ludzkie życie nie ma miejsca na takie głupoty! Ale to co się stało z tym człowiekie przez te 12 lat to przechodzi ludzkie pojecie!!! Obecnie tego pana nie znam , nie wiem kim jest i nie chcę go w moim życiu!- tym bardziej , że tego czasu mam niewiele i nie chcę go tracić na kogoś takiego!!!!!