Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nienormalna jakas czy co.,.

Kto z was nosi rozmiar XXS, XS , zero. Co to znaczy?

Polecane posty

Go艣膰 nienormalna jakas czy co.,.

Bo chyba ciemna jestem, ja mam M/L wg numeracji literowej. Jakie trzeba miec wymiary by zmiescic sie w zero- xs ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 echechech
trzeba nie mie膰 wymiar贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mistrzostwo 艣wiata.
trzeba mie膰 wygl膮d malego dziecka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ity7tyhty
xs to np. ja czyli 168 cm, waga 50 kg, a rozmiar zero to chyba jakbym wazyla z 45 kg, nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zero to nie xs
:O:O:O boze... ja mam 1,60, waze 60 kg, niby 10-15 kg nadwagi a w bluzki xs nieraz wchodze, a normalnie w s... wszystko zalezy od budowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjasdfh
xxs to rozmiar 0 168 przy 50 kg to w moim wypadku S a nie xs, zale偶y jeszcze jak ci si臋 te kg roz艂o偶膮 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaaaterine
ja nosze XXS przy wzro艣cie 165 wa偶臋 43kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdpmgdpmgdp
musisz miec obwod klatki piersiowej, bioder i ud jak 11-13 latka. Wiele kobiet g艂odzi sie i daloby sobie palca uci膮c za taki wyglad :O xs nosz膮 tez bardzo niskie drobne kobietki, wiekszosc to jednak wysokie chuderlaki na skraju anoreksji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cokolwiekja
moje wymiary: cycki 84cm talia 64cm biodra 87cm stanik 65D, wszystkie ciuchy mam XS albo 32-34. tak jak m贸wi膮 inni, zale偶y, jak ci si臋 t艂uszczyk rozk艂ada :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beataaaaaa
:O jak mozna nosic xxs !? Nie rozumiem, musicie wygladac jak victori beckham, strachy na wr贸ble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ity7tyhty
ja mam podobne tylko mam wiecej w biodrach. victoria beckham czy ma zero to bym nie powiedziala, przeciez ona ma sztuczne cycki wiec bluzek na pewno nie ma xxxs ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochane... ja mierz臋 161 cm, mam 80 cm w biu艣cie, 60 cm w talii i 80 cm w biodrach. Znalezienie XS jest w sklepach stacjonarnych bardzo trudne, a XXS graniczy z cudem. A to nieszcz臋sne XXS te偶 jest zawsze nieco za du偶e :'). Wynika z tego, 偶e powinnam nosi膰 XXXS, ale takiego dziwa to jeszcze nie widzia艂am :p. Zostaje mi dzieci臋ca rozmiar贸wka i/lub sta艂a pomoc krawcowej :D. Ech, mam 18 lat, mo偶e jeszcze urosn臋 :').

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem dlaczego ludzie pisz膮 偶e rozmiar XXS jest dla anorektyczek lub dzieci poniewa偶 jest to normalny rozmiar dla chudych kobiet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
XXS jest dla normalnych szczup艂ych i nie za wysokich kobiet. Co ma niby nosi膰 szczuplutka babka 160 wzrostu jak taka 175 nosi XS. .

Udost臋pnij ten post