Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivianaaaa

CIASTO POMOCY!!

Polecane posty

Gość vivianaaaa

Słuchajcie ubijam jajka (całe) z cukrem i teraz nie wiem, kiedy ono już jest dobre...jest już gęste, ma barwe bezową, czy już jest dobre? Czy ma się zrobić całe białe i sztywne? Pomocy robie ciasto pierwszy raz w zyciu:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olkahrhr
nie zrobi sie biale i sztywne bo jest w tym zoltko ktore na to nie pozwala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość happylive
Ale co dokładnie chcesz zrobić? Bo jeśli w przemisie masz żeby ubic jajka to bez źółtek sie to robi!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwerynkowerrr
hm napisz konkretnie jakie ciasto bo troche chaotycznie napisalas. napisz jeszcze raz czy chodzi ci o ubijanie czy o wyglad pieczonego ciacha -beza????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vivianaaaa
Przepis na ciasto marchewkowe - dodać całe jajka z 2 szklankami cukru..tak zrobiłam, zmiksowałam zrobiło sie gęste i ma barwe beżową..czyli juz jest ok?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vivianaaaa
robię ciasto z paczki krówka delecta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
żóltka sie ubija z cukrem a białka osobno, potem sztywną pianę sie dodaje do masy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kakadyn
Masz dotąd ucierać żółtka aż cukier się rozpuści. Tak jak kogel mogel.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×