Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbjdgkgkmddc

spacerówka roan marita

Polecane posty

Gość hbjdgkgkmddc

hej, słuchajcie moja córcia ma 7 miesiecy i postanowiłam ja juz wozic w spacerowce(nie wiem czy to nie za wcześnie?) problem mam taki ze jakos sa duze przeswity w budce...po bokach normalnie duze puste przestrzenie gdzie jak bedzie wiatr to masakra tak dziecko wywieje...moze cos zel zrobiłam....po drugie czy do spacerowki tez wkladalyscie ten biały materacyk z gondoli?i po trzecie czy na teraz wkladac tam spiwór wiosenny ten normalny czy nie?dzieki

Gość ja mam 163 cm i nie mam
- wszystko dobrze zrobiłaś, ta budka niezbyt dobrze przylega do spacerówki - nie dajesz do środka tego materacyka - śpiwór? a po co w ogóle jakiś śpiwór do spacerówki, przy prawie 20 stopniach? - czy za wcześnie, to musisz sama ocenić, jeśli dziecko już siedzi, to nie ma problemu, a jeśli nie siedzi, a koniecznie chcesz już użyć spacerówki, to możesz ją przecież rozłożyć do pozycji leżącej

Gość hbjdgkgkmddc
to jak wy sobie radzicie z takimi dziurami w tej budce jak jest bardzo brzydka pogoda?przeciez tam nawet moze napadac

Gość możesz też wlać surowe
Nie no, napadać to nie napada, od góry wszystko jest w porządku, dwie duże szczeliny powstają pod budką, po bokach. Zapięłaś zatrzaski?

Gość hbjdgkgkmddc
tak zapiełam, ale moze nawiać:(

Gość hbjdgkgkmddc
aaa znalazłam jeszcze jakis element taka jakby obwódka która idzie dookoła czegoś ale nie wiem gdzie to przypiąć takie z materiału