Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deqdeqwdeqwdewd

tzn ,ze mnie uznał za brzydka?

Polecane posty

Gość deqdeqwdeqwdewd

jesli jechałam teksowką z facetem młodym i przystojnym i ze mną nie rozmawiał w ogóle ,a jak wysiadałam nie odp ,,do widzenia" ?

Gość deqdeqwdeqwdewd
tzn jak mu powiedziałam ,, dziekuje" to tez powiedział ,ale cicho ,a potem na ,, do widzenia " juz nic

Gość ktostamjedendwa
jakiś burak albo przygłuchawy

Gość aha, czyli w Twoim
mniemaniu osoby brzydkie się ignoruje?

Gość deqdeqwdeqwdewd
ja nie ignoruje ,ale faceci moga ignorowac

Gość aha, czyli w Twoim
a faceci to jakieś totalne przygłupy? kurwa, zabiłaś mnie tym pytaniem. kolejna głupia, zapatrzona w swój wygląd, krowa z kafe.

Gość deqdeqwdeqwdewd
wiem ,ze pytanie może było głupie ,ale ja jestem po prostu bardzo przewrażliwiona na swoim punkcie i byle gówno mnie potrafi wybic z równowagi :( byc może nawet mi sie nie przyjrzał ,a ja dramatyzuje od razu ,ale tak juz mam

Gość deqdeqwdeqwdewd
i generalnie mam lekka obsesje na punkcie swojego wyglądu .. wiele ludzi mi mowi ,ze jestem ładna w tym facetów ,ale i tak jakos w to nie moge uwierzyć..

Gość deqdeqwdeqwdewd
up

Gość trudn cos wydedukowac po tym z
moze byl zajety i nie intersowal sie obcymi?

Gość deqdeqwdeqwdewd
może ,ale do widzenia wypadało odpowiedziec ..

Gość oiyguyg
tez tak mam :Dzawsze jak ktos jest dla mnie nie mily obojetny to mam depreche ze to z powodu wygladu , ciagle oczekuje adoracji chociaz tak naprawde jestem brzydka i mam zerowe poczucie wlasnej wartosci :D az mi lepiej ze nie tylko ja tak mam :D

Gość deqdeqwdeqwdewd
no ja też wszystko biore do wygladu.. jak ktokolwiek mnie nie miło potraktuje to uważam ,ze to przez to ,ze uznał mnie za brzydka troche chore ,ale cóż :O

Gość oiyguyg
i tez uwazasz ze wiecej bys osiagnela i ludzie bardziej by cie lubili gdybys byla ladniejsza ? i tez wszystkie pieniadze jakie posiadasz wydajesz na "wyglad" kosmetyki, sumplementy diety ciuchy ,dodatki ?:D i tez wolisz wyjsc bez sniadania ale z makijazem? tez przegladasz sie ok 30 razy dziennie w lusterku i wszystkich witrynach sklepowych ?:D jesli tak to to jest choroba psychiczna dysmorfofobia:D ja z powodu wygladu zerwalam z chlopakiem bo wydawalo mi sie ze nie jestem dostatecznie ładna :) ehh przejebane :)

Gość deqdeqwdeqwdewd
no też własnie :( ciagle musze słyszeć komplementy dla potwierdzenia swojej urody ,a jak ich na chwile zabraknie ,albo pare osób sie zachowa wobec mnie obojetnie np facetow to popadam w jakas czarna rozpacz