Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Male Man

Mój przyjaciel wyznał mi dzisiaj, że jest gejem...

Polecane posty

Gość gość
Drogi Autorze, jestem kobietą, mam 2 przyjaciół - gejów, obaj mają w swoim gronie znajomych i przyjaciół wielu facetów, ich kontakty nie uległy zmianie po tym jak nastąpił ich "coming out". To, że koleś jest homoseksualistą nie oznacza automatycznie że leci na WSZYSTKICH facetóww swoim otoczeniu , bez przesady.

Gość gość
większość moich kumpli gejów w******* z tego p******ego kraju (pl) i nie dziwię się im.

Gość Your Angel
Dziwisz sie twoim kumplom że uciekają? Ten idiotyczny kraj spada cały czas pod tym względem a nasz kochany pan Tusk wzbija sobie miliony na rasizmie...

Gość gość
"susz Homoseksualizm jest ok, bo dzięki niemu najsłabsze jednostki się nie rozmnażają, szybciej umierają - aids, rak o***tu, itp., a w dodatku samce mają do wyboru więcej dup, bo mają mniejszą konkurencję. Lesby niby też są, ale raz z ciekawości zalogowałem się na lesba.pl, to żadna z lesb nie była powyżej 5/10, więc i tak bym na nie nie spojrzał." Aha, nie zapomnie ze te twoje najsłabsze jednostki przeważnie maja wysokie posady i są bogaci. A wiesz ilu geniuszy było gejami i lesbijkami? Np. Leonardo da vini, moiler Maria Konopnicka, William Szekspir, michal anioł, i wieluuuuuu wieluuu innych.A ta niby mocnejsze jednostki co osiągnęły? ( przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale musiałem udowodnić ze gdyby nie homoseksualiści nie żyli byśmy tak ja teraz!)

Gość gość
Rasizm jest naturalnym zdrowym odruchem każdej zdrowej istoty żywej, która chciałaby przeżyć... Pedały są c*****e. Spalić ich na stosie. Jestem rasistką i jestem z tego dumna.

Gość gość
Jeśli jesteście takimi 100% heretykami to dlaczego kur*a wchodzicie na te strony?

Gość gość CT
A więc tak kochani mój najlepszy przyjaciel też wyznał ,że jest gejem i się bardzo rozpłakał i uciekł z naszego domu . Żona i ja nie mogliśmy w to uwierzyć bo dobrze zbudowany bardzo męski laski się oglądają a on woli siusiaki hm . Przez jeden dzień sie nie odzywał do nas wcale i bał się ,że go olejemy i zrujnujemy mu życie. Nie śmiało zadzwonił do drzwi i zapytał się czy może wejść . A my ,że oczywiście jesteśmy nadal najlepszymi przyjaciółmi dzieci nasze go kochają (on kocha ****ardziej chyba niż my je )Po kilku miesiącach powiedział mi ,że sie we mnie podkochuje a ja powiedziałem ,że ciesze sie z tego ,że mówi mi o takich tematach prosto w oczy bez kremacji. Z żoną moją ma takie tematy ze nawet razem idą do kina i na zakupy ja nie mam nic przeciwko . Żona sama by się za niego wzieał gdyby nie to ,że on jest gejem i woli facetów hehehe .Przyjacielu pozdrawiamy Cię bardzo ciepło i serdecznie może to przeczytasz kiedyś PAMIĘTAJ JESEŚMY Z TOBĄ I BEDZIEMY CIĘ WSPIERAĆ .Dzięki za wszystkie miłe chwile i proszę o jeszcze .

Gość gość30
mi tez kolega wyznał że jest gejem. Jestem dość tolerancyjny więc dalej się z nim przyjaźniłem. Wszystko do czasu gdy po pijaku chciał się dobrać do mojego zadka. Na szczęście szybko wytrzezwialem i go obiłem.Tak więc ostrzegam.

Gość gość CT
Wszystko zależy od tego jakie się zrobi granice dobrego smaku .

Więc, jaki jest akceptowalny sposób powiedzenia facetowi przypuszczalnie hetero, że coś się do niego czuje?

Gość gość30
już się nie kumplujemy ponieważ przekroczył granice mojej tolerancji, Dobra rada: jeśli facet jest hetero to nie wolno próbować go podrywać.

Gość lOYAlollYlivEiSPERFECT
O mój przyjaciel też mi powiedział że jest gejem, zrozumiałem no bo człowiek to człowiek nieważne z kim jest z kim robi, patrze na ludzi normalnie bezwzględu jacy są. Miłość to miłość nieważne jaka. Byle był szczęśliwy. No i to wystarczy...

Gość gość
racja ja jestem gejem i zgadzam sie z wiekszosciom czlowiek ma prawo do tego jaki jest nic tego niezmieni . jak komuś przeszkadzają geje to niech niemowi o nich głosno i głupio komentuje polska to naprawde zrypany kraj sorki za bledy

Gość gość
Piszecie, że facet hetero jest facetem hetero i nie da się go zbajerować. Bardzo się mylicie. Pracuję z facetem już kilka ładnych lat, jest on postrzegany jako 100% heteryk, erotoman podrywający wszystkie laski które mu wpadną w rękę. Mimo to wie o moim biseksualizmie, wie że bardzo mi się podoba i po pijaku pozwala robic sobie dobrze ustami, nawet na trzeźwo coś tam bywało. Jak jest sam to pijemy a potem śpię przytulony do niego i nie protestuje. Bywało, że nad ranem jak już jesteśmy trzezwi bawię się jego sprzetem i też nie protestuje. W pracy nie ma tematu naszych zabaw i wszystkiego by się na pewno wyparl. Ogólnie zle mówi o gejach i jest do nich nastawiony anty. Nawet po pijaku... To tylko dowód dla tych którzy uważają, że heteryk na nic nigdy nie pozowoli że jednak zdarza sie.