Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sawa83

przesiąkanie papilotek do muffinek

Polecane posty

Gość Sawa83

Powiedzcie mi jak to u was jest. Jak ja robię muffinki i daję papierowe wzorzyste papilotki, to po upieczeniu te papilotki są tak nasiąknięte, że prawie nie widać wzoru na nich. W internecie na zdjęciach papilotki wyglądają jak nałożone nowe na te już upieczone (wzór nawet ten jasny jest wyrazisty), choć nie zawsze tak jest. Zastanawiam się czy jak położę dwie papilotki (podwójnie jakby), to one mniej przesiąkną ciastem i będzie widać lepiej jasny wzór?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kukurukukuru
kupujesz zlej jakosci papilotki zmien na inna firme i bedzie ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no nie całkiem tak jest
To nie ciasto wsiąka w papilotki tylko tłuszcz. Zalezy od przepisu. A reklamom na zdjęciach nie wierz. Wiadomo, że reklama lodów to nie lody tylko puree ziemniaczane :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sawa83
ok, dzięki. Spróbuje z inną firmą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×